pendik escort bayan
ak

Seydişehir'den Kısa Kısa

16.04.2018 - 11:48, Güncelleme: 16.04.2018 - 11:48
 

Seydişehir'den Kısa Kısa

KONYA (AA) - Seydişehir Merkez İlkokulu idareci ve öğrencileri "Seydişehir Şehitleri" kitabı hazırladı. Okul Müdürü Yasin Öşekci, yaptığı açıklamada,...

KONYA (AA) - Seydişehir Merkez İlkokulu idareci ve öğrencileri "Seydişehir Şehitleri" kitabı hazırladı. Okul Müdürü Yasin Öşekci, yaptığı açıklamada, ilçedeki 30 şehit ailesinin unutulmaması anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi. Bu anlayışla okul olarak "Seydişehir Şehitleri" adıyla kitap çıkarmaya karar verdiklerini ifade eden Öşekci, "İlk etapta 500 baskı yaptık. Şehit ailelerine ve kamu kurum ve kuruluşlarına hediye edildi. Kitabın hazırlanmasında bize destek olan Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’a teşekkür ediyoruz.’’ dedi.- Seydişehir'de motosiklet denetimleriSeydişehir’de, trafik polisi ekiplerince motosikletlere yönelik denetim yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri çarşı içerisinde ve ilçenin çeşitli bölgelerinde motosikletlere yönelik uygulamalarını aralıksız sürdürüyor. Uygulamalar sonrası aşırı derecede gürültü çıkaran ve çevreye rahatsızlık veren standart dışı egzozlu motosikletler trafikten men edildi, ayrıca sürücü belgesi olmadan motosiklet kullandığı tespit edilen kişiler hakkında işlem yapıldı.- Kitap Günleri başladı Seydişehir Belediyesinin düzenlediği 2. Kitap Günleri ve Yazar Buluşmaları başladı.Seydişehir'de ikincisi düzenlenen Kitap Günleri ve Yazar Buluşmaları'nın açılışı, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, açılışta yaptığı konuşmada, ilçeyi sosyal ve kültür şehri yapmak için çalıştıklarını söyledi.Hafta boyu sürecek etkinlikte yaklaşık 80 bin kitabın okuyucuyla buluşacağını dile getiren Tutal, şunları kaydetti: "Bilginin kaynağına ulaşmak ve sevdiğimiz yazarlar ile buluşmak adına gerçekleştireceğimiz kitap fuarıyla ilçemizi ilim kenti haline getireceğiz. Biz her zaman sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında farkındalık oluşturarak. İnsanlarımıza okuma alışkanlığı kazandırma hedefindeyiz." Açılışın ardından protokol üyeleri kitap stantlarını gezdi.
KONYA (AA) - Seydişehir Merkez İlkokulu idareci ve öğrencileri "Seydişehir Şehitleri" kitabı hazırladı. Okul Müdürü Yasin Öşekci, yaptığı açıklamada,...

KONYA (AA) - Seydişehir Merkez İlkokulu idareci ve öğrencileri "Seydişehir Şehitleri" kitabı hazırladı.

Okul Müdürü Yasin Öşekci, yaptığı açıklamada, ilçedeki 30 şehit ailesinin unutulmaması anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi.

Bu anlayışla okul olarak "Seydişehir Şehitleri" adıyla kitap çıkarmaya karar verdiklerini ifade eden Öşekci, "İlk etapta 500 baskı yaptık. Şehit ailelerine ve kamu kurum ve kuruluşlarına hediye edildi. Kitabın hazırlanmasında bize destek olan Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’a teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

- Seydişehir'de motosiklet denetimleri

Seydişehir’de, trafik polisi ekiplerince motosikletlere yönelik denetim yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri çarşı içerisinde ve ilçenin çeşitli bölgelerinde motosikletlere yönelik uygulamalarını aralıksız sürdürüyor.

Uygulamalar sonrası aşırı derecede gürültü çıkaran ve çevreye rahatsızlık veren standart dışı egzozlu motosikletler trafikten men edildi, ayrıca sürücü belgesi olmadan motosiklet kullandığı tespit edilen kişiler hakkında işlem yapıldı.

- Kitap Günleri başladı

Seydişehir Belediyesinin düzenlediği 2. Kitap Günleri ve Yazar Buluşmaları başladı.

Seydişehir'de ikincisi düzenlenen Kitap Günleri ve Yazar Buluşmaları'nın açılışı, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda yapıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, açılışta yaptığı konuşmada, ilçeyi sosyal ve kültür şehri yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Hafta boyu sürecek etkinlikte yaklaşık 80 bin kitabın okuyucuyla buluşacağını dile getiren Tutal, şunları kaydetti:

"Bilginin kaynağına ulaşmak ve sevdiğimiz yazarlar ile buluşmak adına gerçekleştireceğimiz kitap fuarıyla ilçemizi ilim kenti haline getireceğiz. Biz her zaman sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında farkındalık oluşturarak. İnsanlarımıza okuma alışkanlığı kazandırma hedefindeyiz."

Açılışın ardından protokol üyeleri kitap stantlarını gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.