pendik escort bayan
ak

Seydişehir'den Kısa Kısa

22.02.2018 - 14:43, Güncelleme: 22.02.2018 - 14:43
 

Seydişehir'den Kısa Kısa

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Engin Şafak, Seydişehir'deki öğrencilere hukuk, adalet, insan hakları semineri verdi.Şafak, Belediye...

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Engin Şafak, Seydişehir'deki öğrencilere hukuk, adalet, insan hakları semineri verdi.Şafak, Belediye Düğün Salonu'ndaki seminerde 200-300 yıldır her yöne savrulan toplumun milli köklerine inme zamanının geldiğini söyledi. Türkiye'de idamın yeniden Türk hukuk sistemine girmesi gerektiğini savunan Engin Şafak, şöyle konuştu:"Suçların önlenmesi konusunda mahkemelerin ve hakimlerin çoğalması yerine toplumumuzda ruh sağlığı, milli ve manevi konularda genel anlamda bir eğitim verilmelidir. Yoksa her geçen yıl artan olumsuzluklar gönül dünyamızı sıkıntıya düşürüyor. Suçların önlenmesi ve caydırıcılık konularında 2004 yılına kadar anayasada nitelikli adam öldürme suçlarına idam cezası vardı. Bu hüküm 2004 yılında kaldırıldı. Ben de ferdi anlamda idam cezasının yeniden ülkemizin ceza hukuku mevzuatına caydırıcılık açısından girmesinden yanayım."- Gökkuşağı kafeteryası engelli çocuklara hizmet verecek Seydişehir'de ilk defa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde törenle açılan Gökkuşağı kafeteryası engelli çocuklara hizmet verecek.Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın katıldığı törenle açılan kafeterya, okuldaki 72 engelli çocuğun hizmetine sunuldu.Okul müdürü Mevlüt Saygılı, yaptığı açıklamada, Kaymakamlık, Belediye ve sivil toplum kuruluşlarından alınan desteklerle ihtiyaçlarını tamamladıklarını söyledi.Engelsiz bir dünya için eğitim verdiklerini belirten Saygılı, "Bu projemiz sadece çocuklarımızı değil herkesi mutlu etsin istiyoruz. Engelsiz bir dünyamız olsun istiyoruz. Uygulama okulumuzda eğitim alan öğrencilerin ve özel eğitim okulundan mezun olan çocukların koşarak gelip bir şeyler öğrenebileceği ve öğrendiklerini uygulayabilecekleri bir alanın oluşturulmasını hedefliyoruz." dedi.
KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Engin Şafak, Seydişehir'deki öğrencilere hukuk, adalet, insan hakları semineri verdi.Şafak, Belediye...

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Engin Şafak, Seydişehir'deki öğrencilere hukuk, adalet, insan hakları semineri verdi.

Şafak, Belediye Düğün Salonu'ndaki seminerde 200-300 yıldır her yöne savrulan toplumun milli köklerine inme zamanının geldiğini söyledi.

Türkiye'de idamın yeniden Türk hukuk sistemine girmesi gerektiğini savunan Engin Şafak, şöyle konuştu:

"Suçların önlenmesi konusunda mahkemelerin ve hakimlerin çoğalması yerine toplumumuzda ruh sağlığı, milli ve manevi konularda genel anlamda bir eğitim verilmelidir. Yoksa her geçen yıl artan olumsuzluklar gönül dünyamızı sıkıntıya düşürüyor. Suçların önlenmesi ve caydırıcılık konularında 2004 yılına kadar anayasada nitelikli adam öldürme suçlarına idam cezası vardı. Bu hüküm 2004 yılında kaldırıldı. Ben de ferdi anlamda idam cezasının yeniden ülkemizin ceza hukuku mevzuatına caydırıcılık açısından girmesinden yanayım."

- Gökkuşağı kafeteryası engelli çocuklara hizmet verecek

Seydişehir'de ilk defa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde törenle açılan Gökkuşağı kafeteryası engelli çocuklara hizmet verecek.

Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın katıldığı törenle açılan kafeterya, okuldaki 72 engelli çocuğun hizmetine sunuldu.

Okul müdürü Mevlüt Saygılı, yaptığı açıklamada, Kaymakamlık, Belediye ve sivil toplum kuruluşlarından alınan desteklerle ihtiyaçlarını tamamladıklarını söyledi.

Engelsiz bir dünya için eğitim verdiklerini belirten Saygılı, "Bu projemiz sadece çocuklarımızı değil herkesi mutlu etsin istiyoruz. Engelsiz bir dünyamız olsun istiyoruz. Uygulama okulumuzda eğitim alan öğrencilerin ve özel eğitim okulundan mezun olan çocukların koşarak gelip bir şeyler öğrenebileceği ve öğrendiklerini uygulayabilecekleri bir alanın oluşturulmasını hedefliyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.