pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir'den Kısa Kısa

17.02.2018 - 10:08, Güncelleme: 17.02.2018 - 10:08
 

Seydişehir'den Kısa Kısa

KONYA (AA) - CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, partisinin Seydişehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan Milletvekili Bozkurt, kurultay...

KONYA (AA) - CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, partisinin Seydişehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan Milletvekili Bozkurt, kurultay sonrası parti örgütlerini bilgilendirmek amacıyla ziyaretler yaptıklarını söyledi. Bozkurt, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda, ordunun ve devletin sonuna kadar arkasında olduklarını ifade etti.- Kilim dergisi yayın hayatına başladıSeydişehir’de, Kilim dergisi yayın hayatına başladı.Derginin İmtiyaz Sahibi Mustafa Avcu, yaptığı açıklamada, 5 kişilik bir yayın kuruluyla yola çıktıklarını belirterek, dergide farklı fikirlere sahip birçok yazar ve şaire yer verdiklerini kaydetti.Avcu, "Belli bir çevreye hitap etmiyoruz ama özellikle bu topraklarla bütünleşmiş, bu coğrafyayla ilgili hassasiyeti olan şair ve yazarlar önceliğimiz olacak. Dergimiz 4 ayda bir yayınlanacak." dedi.- AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Doğan Seydişehir ziyaretiAK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Seydişehir İlçesini ziyaret etti.Doğan, Kadın Kolları İlçe Başkanı Fatma Görür’ün ev sahipliğinde düzenlenen, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu ile istişare toplantısına katıldı.Ülke olarak önemli bir süreçten geçildiğini ifade eden Doğan, "Bizler her zaman milletimizin yanındayız. Onların sorunlarına çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız. Bugüne kadar AK Parti teşkilatları olarak ülkemiz için nasıl özveriyle çalıştıysak, bundan sonra da oluşturmayı planladığımız dinamik kadromuzla aynı kararlılık ve azimle çalışacağız." dedi.
KONYA (AA) - CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, partisinin Seydişehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan Milletvekili Bozkurt, kurultay...

KONYA (AA) - CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, partisinin Seydişehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Burada konuşan Milletvekili Bozkurt, kurultay sonrası parti örgütlerini bilgilendirmek amacıyla ziyaretler yaptıklarını söyledi.

Bozkurt, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda, ordunun ve devletin sonuna kadar arkasında olduklarını ifade etti.

- Kilim dergisi yayın hayatına başladı

Seydişehir’de, Kilim dergisi yayın hayatına başladı.

Derginin İmtiyaz Sahibi Mustafa Avcu, yaptığı açıklamada, 5 kişilik bir yayın kuruluyla yola çıktıklarını belirterek, dergide farklı fikirlere sahip birçok yazar ve şaire yer verdiklerini kaydetti.

Avcu, "Belli bir çevreye hitap etmiyoruz ama özellikle bu topraklarla bütünleşmiş, bu coğrafyayla ilgili hassasiyeti olan şair ve yazarlar önceliğimiz olacak. Dergimiz 4 ayda bir yayınlanacak." dedi.

- AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Doğan Seydişehir ziyareti

AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Seydişehir İlçesini ziyaret etti.

Doğan, Kadın Kolları İlçe Başkanı Fatma Görür’ün ev sahipliğinde düzenlenen, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu ile istişare toplantısına katıldı.

Ülke olarak önemli bir süreçten geçildiğini ifade eden Doğan, "Bizler her zaman milletimizin yanındayız. Onların sorunlarına çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız. Bugüne kadar AK Parti teşkilatları olarak ülkemiz için nasıl özveriyle çalıştıysak, bundan sonra da oluşturmayı planladığımız dinamik kadromuzla aynı kararlılık ve azimle çalışacağız." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.