pendik escort bayan
ak

Seydişehir'de Yol Asfaltlama Çalışmaları

29.05.2019 - 10:03, Güncelleme: 29.05.2019 - 10:03
 

Seydişehir'de Yol Asfaltlama Çalışmaları

KONYA (AA) - Seydişehir Maden yolunda asfaltlama çalışmaları hızlandırıldı.Belediye Başkan Mehmet Tutal, Taraşçı kavşağından başlayan ve Marangozlar...

KONYA (AA) - Seydişehir Maden yolunda asfaltlama çalışmaları hızlandırıldı.Belediye Başkan Mehmet Tutal, Taraşçı kavşağından başlayan ve Marangozlar kavşağında sona eren 5,5 kilometrelik yolun asfaltlama işleminin 1 aya kadar tamamlanacağını kaydetti.Başkan Tutal açıklamasının devamında, "Sorumluluk alanımızda olmayan yolumuzun asfaltlama çalışmalarını belediye olarak biz üstlenmiştik. Vatandaşlar ve kamyoncu esnafımız tarafından gelen talep ve istekler sonucu çalışmalarına başladığımız yolda hava şartlarının normale dönmesi ile çalışmalarımız hız kazandı. Eti Alüminyum A.Ş tarafından bitüm malzemesi karşılanacak olan yol çalışmamızda, Taşıyıcılar Kooperatifimizin araçları ise malzeme çekiminde bize yardımcı olacak. Altyapı ve asfaltlama çalışmaları belediyemiz tarafından yapılan yolumuzun bayramdan önce TOKİ konutlarından başlayan Marangozlar kavşağına kadar olan bölümünün asfaltlama çalışması yapılarak vatandaşlarımızın kullanımına açılacak." dedi.
KONYA (AA) - Seydişehir Maden yolunda asfaltlama çalışmaları hızlandırıldı.Belediye Başkan Mehmet Tutal, Taraşçı kavşağından başlayan ve Marangozlar...

KONYA (AA) - Seydişehir Maden yolunda asfaltlama çalışmaları hızlandırıldı.

Belediye Başkan Mehmet Tutal, Taraşçı kavşağından başlayan ve Marangozlar kavşağında sona eren 5,5 kilometrelik yolun asfaltlama işleminin 1 aya kadar tamamlanacağını kaydetti.

Başkan Tutal açıklamasının devamında, "Sorumluluk alanımızda olmayan yolumuzun asfaltlama çalışmalarını belediye olarak biz üstlenmiştik. Vatandaşlar ve kamyoncu esnafımız tarafından gelen talep ve istekler sonucu çalışmalarına başladığımız yolda hava şartlarının normale dönmesi ile çalışmalarımız hız kazandı.

Eti Alüminyum A.Ş tarafından bitüm malzemesi karşılanacak olan yol çalışmamızda, Taşıyıcılar Kooperatifimizin araçları ise malzeme çekiminde bize yardımcı olacak. Altyapı ve asfaltlama çalışmaları belediyemiz tarafından yapılan yolumuzun bayramdan önce TOKİ konutlarından başlayan Marangozlar kavşağına kadar olan bölümünün asfaltlama çalışması yapılarak vatandaşlarımızın kullanımına açılacak." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.