pendik escort bayan
ak

Seydişehir'de "Trap Atışları Turnuvası"

14.08.2017 - 13:08, Güncelleme: 14.08.2017 - 13:08
 

Seydişehir'de "Trap Atışları Turnuvası"

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü tarafından "Trap Atışları Turnuvası" düzenlendi. Pınarbaşı Mahallesi'ndeki...

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü tarafından "Trap Atışları Turnuvası" düzenlendi. Pınarbaşı Mahallesi'ndeki poligonda dün gerçekleştirilen yarışmaya, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ile Antalya, Karaman, Konya, Burdur, Düzce ve İzmir'den 150 atıcı katıldı. Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, konuya ilişkin açıklamasında, yarışmaya profesyonel, amatör, minik avcı ve atıcıların katıldığını söyledi. Yarışmanın geleneksel hale geldiğini belirten Güler, "Amacımız farklı kentlerdeki avcı ve atıcılar arasında birlik ve beraberliği güçlendirmektir. Yarışmalara katılan herkese teşekkür ediyorum. Doğaya ve çevreye duyarlılığı artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye girenlere tüfek ve madalya takdim edildi.
KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü tarafından "Trap Atışları Turnuvası" düzenlendi. Pınarbaşı Mahallesi'ndeki...

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü tarafından "Trap Atışları Turnuvası" düzenlendi.

Pınarbaşı Mahallesi'ndeki poligonda dün gerçekleştirilen yarışmaya, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ile Antalya, Karaman, Konya, Burdur, Düzce ve İzmir'den 150 atıcı katıldı.

Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, konuya ilişkin açıklamasında, yarışmaya profesyonel, amatör, minik avcı ve atıcıların katıldığını söyledi.

Yarışmanın geleneksel hale geldiğini belirten Güler, "Amacımız farklı kentlerdeki avcı ve atıcılar arasında birlik ve beraberliği güçlendirmektir. Yarışmalara katılan herkese teşekkür ediyorum. Doğaya ve çevreye duyarlılığı artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye girenlere tüfek ve madalya takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.