pendik escort bayan
ak

Seydişehir'de Termal Tatil Köyü Çalışmaları İlerliyor

19.06.2019 - 15:08, Güncelleme: 19.06.2019 - 15:08
 

Seydişehir'de Termal Tatil Köyü Çalışmaları İlerliyor

Belediye Termal Sosyal Tesisleri’nin yanında inşaatına başlanan Küpe Dağı Termal Tatil Köyü’nde çalışmalar hızla ilerliyor

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde Ketirağılları Termal Bölgesi’nde inşaatı tamamlanan Belediye Sosyal Tesisleri’nden sonra özel hizmet verecek olan Küpe Dağı Termal Tatil Köyü’nün inşaatında yoğun çalışma temposu sürüyor.Tamamlandığı zaman Seydişehir’in termal turizminin önünü açacak ve ekonomik açıdan büyük katkı sağlayacak yatırımın, yıl sonuna kadar tamamlanmasının planlandığı öğrenildi.Firma yetkililerinden alınan bilgiye göre, butik otel olarak hizmet vermesi planlanan 50 yataklı, yeşil alanları, spor alanları ve otoparkı da olacak olan işletmenin bünyesinde fizik tedavi merkezi, kongre merkezi ve düğün salonu da olacak. 50 daire şeklinde tasarlanan otelde odalar 92 metrekare büyüklüğünde olacak. İki katlı dairelerde havuzlar da yer alacak. Ahşap ağırlıklı, 6 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği 2+1 daireler şeklinde projelendirilen otelin, özellikle aileler tarafınan tercih edilmesi bekleniyor.
Belediye Termal Sosyal Tesisleri’nin yanında inşaatına başlanan Küpe Dağı Termal Tatil Köyü’nde çalışmalar hızla ilerliyor

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde Ketirağılları Termal Bölgesi’nde inşaatı tamamlanan Belediye Sosyal Tesisleri’nden sonra özel hizmet verecek olan Küpe Dağı Termal Tatil Köyü’nün inşaatında yoğun çalışma temposu sürüyor.

Tamamlandığı zaman Seydişehir’in termal turizminin önünü açacak ve ekonomik açıdan büyük katkı sağlayacak yatırımın, yıl sonuna kadar tamamlanmasının planlandığı öğrenildi.

Firma yetkililerinden alınan bilgiye göre, butik otel olarak hizmet vermesi planlanan 50 yataklı, yeşil alanları, spor alanları ve otoparkı da olacak olan işletmenin bünyesinde fizik tedavi merkezi, kongre merkezi ve düğün salonu da olacak. 50 daire şeklinde tasarlanan otelde odalar 92 metrekare büyüklüğünde olacak. İki katlı dairelerde havuzlar da yer alacak. Ahşap ağırlıklı, 6 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği 2+1 daireler şeklinde projelendirilen otelin, özellikle aileler tarafınan tercih edilmesi bekleniyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.