pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir'de Şüpheli Ölüm

27.12.2016 - 14:03, Güncelleme: 27.12.2016 - 14:03
 

Seydişehir'de Şüpheli Ölüm

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde bir kişi çalıştığı işyerinde ölü olarak bulundu.Alınan bilgiye göre, Orman Fidanlık Şefliğinde gece güvenlik...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde bir kişi çalıştığı işyerinde ölü olarak bulundu.Alınan bilgiye göre, Orman Fidanlık Şefliğinde gece güvenlik görevlisi olarak çalışan Mustafa Akkılınç (53), sabah işyerine gelen çalışanlarca yerde hareketsiz halde bulundu. İş yerine çağrılan sağlık ekipleri, Akkılınç'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Akkılınç'ın cenazesi, otopsi için Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde bir kişi çalıştığı işyerinde ölü olarak bulundu.Alınan bilgiye göre, Orman Fidanlık Şefliğinde gece güvenlik...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde bir kişi çalıştığı işyerinde ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, Orman Fidanlık Şefliğinde gece güvenlik görevlisi olarak çalışan Mustafa Akkılınç (53), sabah işyerine gelen çalışanlarca yerde hareketsiz halde bulundu.

İş yerine çağrılan sağlık ekipleri, Akkılınç'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Akkılınç'ın cenazesi, otopsi için Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.