pendik escort bayan
ak

Seydişehir'de Sokak Konserleri

07.03.2018 - 10:28, Güncelleme: 07.03.2018 - 10:28
 

Seydişehir'de Sokak Konserleri

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde üniversitesi öğrencileri, sokak konserleri veriyor. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Mühendislik Fakültesi'nde...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde üniversitesi öğrencileri, sokak konserleri veriyor. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Mühendislik Fakültesi'nde okuyan Durmuş Ali Karakuş, Abdullah Çanal, Halil Altıntaş ve İshak Demirel'in ilçenin caddelerinde yaptığı müzik vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.Karakuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, sokak müzisyeni olarak ilçede ilk olduklarını söyledi.Pek çok büyük şehirde sokak müzisyeninin olduğunu anımsatan Karakuş, "Müzisyenler, bulundukları şehre ayrı bir hava ve sanat estetiği katıyor. Biz de bunu Seydişehir'de yapmak istedik. Vatandaşın sokak müzisyenlerine aşinalık kazanmasını istedik." diye konuştu.İlçenin en işlek cadde ve meydanlarını saz, keman, gitar, klarnet gibi enstrüman sesleriyle renklendiren üniversite öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatına destek için de sokak konseri vereceklerini belirtti.
KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde üniversitesi öğrencileri, sokak konserleri veriyor. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Mühendislik Fakültesi'nde...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde üniversitesi öğrencileri, sokak konserleri veriyor.

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Mühendislik Fakültesi'nde okuyan Durmuş Ali Karakuş, Abdullah Çanal, Halil Altıntaş ve İshak Demirel'in ilçenin caddelerinde yaptığı müzik vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Karakuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, sokak müzisyeni olarak ilçede ilk olduklarını söyledi.

Pek çok büyük şehirde sokak müzisyeninin olduğunu anımsatan Karakuş, "Müzisyenler, bulundukları şehre ayrı bir hava ve sanat estetiği katıyor. Biz de bunu Seydişehir'de yapmak istedik. Vatandaşın sokak müzisyenlerine aşinalık kazanmasını istedik." diye konuştu.

İlçenin en işlek cadde ve meydanlarını saz, keman, gitar, klarnet gibi enstrüman sesleriyle renklendiren üniversite öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatına destek için de sokak konseri vereceklerini belirtti.

Seydişehir'de Sokak Konserleri

Seydişehir'de Sokak Konserleri

Seydişehir'de Sokak Konserleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.