pendik escort bayan
ak

Seydişehir’de Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

24.06.2017 - 16:53, Güncelleme: 24.06.2017 - 16:53
 

Seydişehir’de Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde ramazan ayının son günü dolayısıyla tarihi Seyyid Harun Camisi'nde bulunan Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı....

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde ramazan ayının son günü dolayısıyla tarihi Seyyid Harun Camisi'nde bulunan Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Salavatlar eşliğinde Sakal-ı Şerif'e dokunan vatandaşlar duygusal anlar yaşadı. Seydişehir Müftüsü Kemal Demirel, Sakal-ı Şerif’in ilçede sadece bu camide bulunduğunu belirterek, 40 kat bez içerisinde sarılı olduğunu söyledi. Demirel, "Her yıl ramazan ayında, özellikle de Kadir Gecesi’nde ve ramazanın son gününde Sakal-ı Şerif'i salavatlar eşliğinde vatandaşlarımızın ziyaretine açıyoruz. Vatandaşlarımız, bu anlamlı ve bin aydan daha hayırlı günde Sakal-ı Şerif'e dokunmanın heyecanını yaşıyorlar. Ziyaret sonunda Sakal-ı Şerif'i yine salavatlar eşliğinde kapatıyoruz." dedi.
KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde ramazan ayının son günü dolayısıyla tarihi Seyyid Harun Camisi'nde bulunan Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı....

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde ramazan ayının son günü dolayısıyla tarihi Seyyid Harun Camisi'nde bulunan Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.

Salavatlar eşliğinde Sakal-ı Şerif'e dokunan vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Seydişehir Müftüsü Kemal Demirel, Sakal-ı Şerif’in ilçede sadece bu camide bulunduğunu belirterek, 40 kat bez içerisinde sarılı olduğunu söyledi.

Demirel, "Her yıl ramazan ayında, özellikle de Kadir Gecesi’nde ve ramazanın son gününde Sakal-ı Şerif'i salavatlar eşliğinde vatandaşlarımızın ziyaretine açıyoruz. Vatandaşlarımız, bu anlamlı ve bin aydan daha hayırlı günde Sakal-ı Şerif'e dokunmanın heyecanını yaşıyorlar. Ziyaret sonunda Sakal-ı Şerif'i yine salavatlar eşliğinde kapatıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.