pendik escort bayan
ak

Seydişehir'de Kitap Günleri Fuarı Başladı

18.04.2017 - 12:43, Güncelleme: 18.04.2017 - 12:43
 

Seydişehir'de Kitap Günleri Fuarı Başladı

KONYA (AA) - Seydişehir’in sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmak amacıyla Belediye Başkanlığının düzenlediği kitap günleri fuarı açıldı....

KONYA (AA) - Seydişehir’in sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmak amacıyla Belediye Başkanlığının düzenlediği kitap günleri fuarı açıldı. Belediye düğün salonunda törenle açılışı yapılan kitap günleri fuarı, 170 bin yayınevi ve 50 bin kitabı okuyucularla buluşturdu. Kitapseverler ile ünlü yazarların bir araya geldiklerini kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, insanların küçük yaşlardan itibaren kitap okuma alışkanlığı edinmesini ve bu alışkanlığın sürdürülmesi için ilk defa kitap günleri fuarı düzenlediklerini söyledi. Kitap okuma alışkanlığının pek yaygın olmadığını dile getiren Tutal, şunları kaydetti:"Umarım bol ziyaretçi gelir, kitapları alırlar evlerinde de okurlar. Kitap sadece almak ve kütüphaneyi süslemek için değildir. Öğrencilerimiz ve yetişkinlerimiz için bu tür fuarları gelenekselleştirmek istiyoruz. Amacımız Seydişehir'in kültür hayatına katkı yapmak."
KONYA (AA) - Seydişehir’in sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmak amacıyla Belediye Başkanlığının düzenlediği kitap günleri fuarı açıldı....

KONYA (AA) - Seydişehir’in sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmak amacıyla Belediye Başkanlığının düzenlediği kitap günleri fuarı açıldı.

Belediye düğün salonunda törenle açılışı yapılan kitap günleri fuarı, 170 bin yayınevi ve 50 bin kitabı okuyucularla buluşturdu.

Kitapseverler ile ünlü yazarların bir araya geldiklerini kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, insanların küçük yaşlardan itibaren kitap okuma alışkanlığı edinmesini ve bu alışkanlığın sürdürülmesi için ilk defa kitap günleri fuarı düzenlediklerini söyledi.

Kitap okuma alışkanlığının pek yaygın olmadığını dile getiren Tutal, şunları kaydetti:

"Umarım bol ziyaretçi gelir, kitapları alırlar evlerinde de okurlar. Kitap sadece almak ve kütüphaneyi süslemek için değildir. Öğrencilerimiz ve yetişkinlerimiz için bu tür fuarları gelenekselleştirmek istiyoruz. Amacımız Seydişehir'in kültür hayatına katkı yapmak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.