pendik escort bayan
ak

Seydişehir'de "Kariyer Günleri" Düzenlendi

08.03.2018 - 13:43, Güncelleme: 08.03.2018 - 13:43
 

Seydişehir'de "Kariyer Günleri" Düzenlendi

KONYA (AA) - Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik...

KONYA (AA) - Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yusuf Uzun, Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Uzun, etkinlikte yaptığı konuşmada, kendisinin de aynı liseden mezun olduğunu belirterek, eskiye kıyasla okul imkanlarının oldukça artmış olduğunu söyledi. Öğrencilere çok çalışmaları tavsiyesinde bulunan Uzun, "Çünkü çalışan her zaman el üstünde tutulur. Kariyer planlarınızı şimdiden yapmanız gerekli. Seydişehir’de Meslek Yüksek Okulu ve Mühendislik Fakültesinin olması büyük bir avantaj. Öğrencilerimizin bunu değerlendirmeleri gerekir." dedi.Uzun, toplantıda öğrencilerin sorularını da yanıtladı.
KONYA (AA) - Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik...

KONYA (AA) - Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yusuf Uzun, Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Uzun, etkinlikte yaptığı konuşmada, kendisinin de aynı liseden mezun olduğunu belirterek, eskiye kıyasla okul imkanlarının oldukça artmış olduğunu söyledi.

Öğrencilere çok çalışmaları tavsiyesinde bulunan Uzun, "Çünkü çalışan her zaman el üstünde tutulur. Kariyer planlarınızı şimdiden yapmanız gerekli. Seydişehir’de Meslek Yüksek Okulu ve Mühendislik Fakültesinin olması büyük bir avantaj. Öğrencilerimizin bunu değerlendirmeleri gerekir." dedi.

Uzun, toplantıda öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.