pendik escort bayan
ak

Seydişehir'de Hacı Adayları Uğurlandı

17.07.2018 - 13:03, Güncelleme: 17.07.2018 - 13:03
 

Seydişehir'de Hacı Adayları Uğurlandı

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinden bu yıl hacca gidecek ilk kafile törenle uğurlandı. Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla Seydişehir'den...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinden bu yıl hacca gidecek ilk kafile törenle uğurlandı. Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla Seydişehir'den bu yıl hacca gidecek ilk kafile için Seyyid Harun Camisi önünde tören düzenlendi. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın katıldığı uğurlama töreni sonunda, ilk hac kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı. Hac ibadetlerinin hayırlı mübarek olması dileğinde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Allah'ın izniyle, Peygamber Efendimizin doğup büyüdüğü mübarek topraklara, kıblemize, Kabemize, kutlu bir yolculuk yapacaksınız O mübarek havayı teneffüs edeceksiniz, en güzel namazları kılacaksınız. Birçok kişi gitmek istediği halde çeşitli nedenlerden dolayı kutsal topraklara gidemiyor. Oraya arınmaya gidiyorsunuz. Buna şükredin. Kutsal toprakların değerini bilin ve yaşayın. Ülkemizin birliği ve dirliği için, bizler için dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlı yolculuklar diliyorum." dedi.
KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinden bu yıl hacca gidecek ilk kafile törenle uğurlandı. Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla Seydişehir'den...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinden bu yıl hacca gidecek ilk kafile törenle uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla Seydişehir'den bu yıl hacca gidecek ilk kafile için Seyyid Harun Camisi önünde tören düzenlendi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın katıldığı uğurlama töreni sonunda, ilk hac kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Hac ibadetlerinin hayırlı mübarek olması dileğinde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Allah'ın izniyle, Peygamber Efendimizin doğup büyüdüğü mübarek topraklara, kıblemize, Kabemize, kutlu bir yolculuk yapacaksınız O mübarek havayı teneffüs edeceksiniz, en güzel namazları kılacaksınız. Birçok kişi gitmek istediği halde çeşitli nedenlerden dolayı kutsal topraklara gidemiyor. Oraya arınmaya gidiyorsunuz. Buna şükredin. Kutsal toprakların değerini bilin ve yaşayın. Ülkemizin birliği ve dirliği için, bizler için dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlı yolculuklar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.