pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir'de Ceset Bulundu

01.05.2019 - 18:53, Güncelleme: 01.05.2019 - 18:53
 

Seydişehir'de Ceset Bulundu

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir erkeğe ait ceset bulundu.Alınan bilgiye göre, mantar toplamak için Küpe Dağı'nın Kalafat mevkisine giden...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir erkeğe ait ceset bulundu.Alınan bilgiye göre, mantar toplamak için Küpe Dağı'nın Kalafat mevkisine giden kişi, kayalıkların üzerinde hareketsiz yatan birinin olduğunu gördü.Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, kayalıkların üzerinde çürümeye başlayan bir erkek cesedi olduğunu tespit etti.Üzerinde, çorap ve beline sarılı kuşağa benzer bez parçasından başka bir şey bulunmayan cesedin kime ait olduğunun belirlenmesi için çalışma başlatıldı.Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgedeki çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir erkeğe ait ceset bulundu.Alınan bilgiye göre, mantar toplamak için Küpe Dağı'nın Kalafat mevkisine giden...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir erkeğe ait ceset bulundu.

Alınan bilgiye göre, mantar toplamak için Küpe Dağı'nın Kalafat mevkisine giden kişi, kayalıkların üzerinde hareketsiz yatan birinin olduğunu gördü.

Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, kayalıkların üzerinde çürümeye başlayan bir erkek cesedi olduğunu tespit etti.

Üzerinde, çorap ve beline sarılı kuşağa benzer bez parçasından başka bir şey bulunmayan cesedin kime ait olduğunun belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgedeki çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.