pendik escort bayan
ak

Seydişehir'de Başarılı Emniyet Görevlileri Ödüllendirildi

21.03.2018 - 16:48, Güncelleme: 21.03.2018 - 16:48
 

Seydişehir'de Başarılı Emniyet Görevlileri Ödüllendirildi

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan tarafından çeşitli suçlara yönelik yaptıkları çalışmalarda gösterdikleri başarı nedeniyle İlçe...

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan tarafından çeşitli suçlara yönelik yaptıkları çalışmalarda gösterdikleri başarı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 10 polise başarı belgesi verdi. Erdoğan, makamında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üstün gayretlerinden dolayı emniyet çalışanlarını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Emniyet çalışanlarının kendileri için önemli ve değerli olduğunu ifade eden Erdoğan, şunları söyledi: "Emniyetimizin çalışmaları çok kıymetli ve takdire şayandır. Yaptıkları işi en güzel şekilde takip ederek sonuçlandıran arkadaşlarımızla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarının sayındaki azalışta güvenlik güçlerimizin özverili ve gayretli çalışmalarının payı çok büyüktür. Güvenlik güçlerimizin şahıslarında Emniyet Müdürümüz Kasım Özdemir'i tebrik ediyorum." Çalışanlar adına Kaymakam Erdoğan'a teşekkür eden Emniyet Müdürü Özdemir ise ilçede yaşayanların huzuru ve güvenliği konusunda yasalar çerçevesinde görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret edeceklerini belirtti.
KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan tarafından çeşitli suçlara yönelik yaptıkları çalışmalarda gösterdikleri başarı nedeniyle İlçe...

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan tarafından çeşitli suçlara yönelik yaptıkları çalışmalarda gösterdikleri başarı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 10 polise başarı belgesi verdi.

Erdoğan, makamında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üstün gayretlerinden dolayı emniyet çalışanlarını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Emniyet çalışanlarının kendileri için önemli ve değerli olduğunu ifade eden Erdoğan, şunları söyledi:

"Emniyetimizin çalışmaları çok kıymetli ve takdire şayandır. Yaptıkları işi en güzel şekilde takip ederek sonuçlandıran arkadaşlarımızla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarının sayındaki azalışta güvenlik güçlerimizin özverili ve gayretli çalışmalarının payı çok büyüktür. Güvenlik güçlerimizin şahıslarında Emniyet Müdürümüz Kasım Özdemir'i tebrik ediyorum."

Çalışanlar adına Kaymakam Erdoğan'a teşekkür eden Emniyet Müdürü Özdemir ise ilçede yaşayanların huzuru ve güvenliği konusunda yasalar çerçevesinde görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.