pendik escort bayan
ak

Seydişehir'de Aşure Etkinliği

28.10.2016 - 14:23, Güncelleme: 28.10.2016 - 14:23
 

Seydişehir'de Aşure Etkinliği

KONYA (AA) - AK Parti Seydişehir Kadın Kolları üyeleri tarafından aşure etkinliği düzenlendi.Hükümet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Seydişehir...

KONYA (AA) - AK Parti Seydişehir Kadın Kolları üyeleri tarafından aşure etkinliği düzenlendi.Hükümet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Başsavcı Bünyamin Korkmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar katıldı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür, etkinlikte yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve dayanışmanın bir örneği olan muharrem ayında vatandaşlara aşure dağıttıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.Etkinlikte vatandaşlara aşure ikram edildi.
KONYA (AA) - AK Parti Seydişehir Kadın Kolları üyeleri tarafından aşure etkinliği düzenlendi.Hükümet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Seydişehir...

KONYA (AA) - AK Parti Seydişehir Kadın Kolları üyeleri tarafından aşure etkinliği düzenlendi.

Hükümet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Başsavcı Bünyamin Korkmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür, etkinlikte yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve dayanışmanın bir örneği olan muharrem ayında vatandaşlara aşure dağıttıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Etkinlikte vatandaşlara aşure ikram edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.