pendik escort bayan
ak

Seydişehir'de Asfalt Çalışmaları

27.10.2016 - 13:48, Güncelleme: 27.10.2016 - 13:48
 

Seydişehir'de Asfalt Çalışmaları

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde, bu sezon planlanan asfaltlama çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi. Seydişehir Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde, bu sezon planlanan asfaltlama çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı yazılı açıklamada, modern şehirleşme yolunda başarılı şekilde yol aldıklarını belirtti.Karakavak Mahallesi'ndeki 2 bin 600 metrekare sıcak asfaltlama çalışmasının bitirildiğini, kış mevsimi öncesi ilçede planlanan diğer asfaltlama çalışmalarının da tamamlanacağını ifade eden Tutal, şunları kaydetti:"Bu yıl içerisinde 300 bin metrekarelik sıcak asfalt hedefimizin 285 bin metrekaresini tamamladık. Sathi kaplamada 600 bin metrekare hedeflemiştik bunun 485 bin metrekaresine ulaştık. Yaptığımız programımızda bir sapma ya da olumsuzluk yok. Önümüzdeki yıl gerek kırsalda, gerek şehir merkezinde kilitli taş, sathi kaplama ve sıcak asfalt yapılacak hiçbir yerimiz kalmayacak. Amacımız ilçemizi örnek bir merkez haline dönüştürmektir."
KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde, bu sezon planlanan asfaltlama çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi. Seydişehir Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde, bu sezon planlanan asfaltlama çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı yazılı açıklamada, modern şehirleşme yolunda başarılı şekilde yol aldıklarını belirtti.

Karakavak Mahallesi'ndeki 2 bin 600 metrekare sıcak asfaltlama çalışmasının bitirildiğini, kış mevsimi öncesi ilçede planlanan diğer asfaltlama çalışmalarının da tamamlanacağını ifade eden Tutal, şunları kaydetti:

"Bu yıl içerisinde 300 bin metrekarelik sıcak asfalt hedefimizin 285 bin metrekaresini tamamladık. Sathi kaplamada 600 bin metrekare hedeflemiştik bunun 485 bin metrekaresine ulaştık. Yaptığımız programımızda bir sapma ya da olumsuzluk yok. Önümüzdeki yıl gerek kırsalda, gerek şehir merkezinde kilitli taş, sathi kaplama ve sıcak asfalt yapılacak hiçbir yerimiz kalmayacak. Amacımız ilçemizi örnek bir merkez haline dönüştürmektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.