pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir'de Ak Parti Kadın Kolları İstişare Toplantısı Yaptı

04.08.2016 - 10:43, Güncelleme: 04.08.2016 - 10:43
 

Seydişehir'de Ak Parti Kadın Kolları İstişare Toplantısı Yaptı

KONYA (AA) - AK Parti Konya Kadın Kolları, Seydişehir Kadın Kolları ile istişare toplantısı yaptı. AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Kadın Kolları, Seydişehir Kadın Kolları ile istişare toplantısı yaptı. AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Seydişehir teşkilatını ziyaret ederek teşkilat çalışmaları hakkında İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür’den bilgi aldı. Poçanoğlu toplantı öncesi yaptığı konuşmada Türkiye’nin gelişip, çağdaşlaşmasında kadınların aktif olarak siyasette yer almasının önemine dikkat çekti.Yaşanan FETÖ terörünün üstesinden gelinmesinde kadınlar olarak hep birlikte çaba gösterdiklerini ve nöbeti bırakmayacaklarını belirten Poçanoğlu, şunları kaydetti:"Cumhurbaşkanımız pazar günü demokrasi nöbetleri bitecek dedi. Kadın kolları olarak nöbetlere devam ederek, bu işleyişi bırakmıyoruz. Sorumluluk bilinci ile daha refah bir Türkiye için, eşitlik için, adalet için, huzur için, yılmadan, yorulmadan aydınlık yarınlar için gayretle çalışacağız. Sizlerle birlikte bu ülkeyi aydınlatmaya devam edeceğiz. Milletle, millete hizmet noktasında teşkilatlarımıza şimdiye kadar yaptıkları ve bundan sonra da yapacakları bu ulvi görevde gösterdikleri gayretler için teşekkür ederim. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."
KONYA (AA) - AK Parti Konya Kadın Kolları, Seydişehir Kadın Kolları ile istişare toplantısı yaptı. AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Kadın Kolları, Seydişehir Kadın Kolları ile istişare toplantısı yaptı.

AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Seydişehir teşkilatını ziyaret ederek teşkilat çalışmaları hakkında İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür’den bilgi aldı.

Poçanoğlu toplantı öncesi yaptığı konuşmada Türkiye’nin gelişip, çağdaşlaşmasında kadınların aktif olarak siyasette yer almasının önemine dikkat çekti.

Yaşanan FETÖ terörünün üstesinden gelinmesinde kadınlar olarak hep birlikte çaba gösterdiklerini ve nöbeti bırakmayacaklarını belirten Poçanoğlu, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız pazar günü demokrasi nöbetleri bitecek dedi. Kadın kolları olarak nöbetlere devam ederek, bu işleyişi bırakmıyoruz. Sorumluluk bilinci ile daha refah bir Türkiye için, eşitlik için, adalet için, huzur için, yılmadan, yorulmadan aydınlık yarınlar için gayretle çalışacağız. Sizlerle birlikte bu ülkeyi aydınlatmaya devam edeceğiz. Milletle, millete hizmet noktasında teşkilatlarımıza şimdiye kadar yaptıkları ve bundan sonra da yapacakları bu ulvi görevde gösterdikleri gayretler için teşekkür ederim. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.