pendik escort bayan
ak

Seydişehir Kaymakamı Erdoğan'ın Yurt Ziyareti

23.03.2017 - 13:33, Güncelleme: 23.03.2017 - 13:33
 

Seydişehir Kaymakamı Erdoğan'ın Yurt Ziyareti

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda kalan öğrencileri ziyaret etti.Kaymakam Erdoğan ziyaret sırasında...

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda kalan öğrencileri ziyaret etti.Kaymakam Erdoğan ziyaret sırasında öğrencilerin iyi yetiştirilmesinin Türkiye'nin geleceği için önemli olduğunu söyledi.Yurtlarda yaşanan sıkıntıların çözümü için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Erdoğan, "Geleceğimiz sizlere emanet. Siz ne kadar iyi yetişirseniz, biz de geleceğimize daha güvenli bakarız. Sizlere sıcak bir yuva ortamı sunan devletimize karşı en önemli vazifeniz çok çalışmaktır. Başarılı olmak için çok çalışıp çok kitap okumak gerekir." dedi.Konuşmanın ardından Erdoğan, öğrencilerle bir süre sohbet ederek isteklerini dinledi.
KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda kalan öğrencileri ziyaret etti.Kaymakam Erdoğan ziyaret sırasında...

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda kalan öğrencileri ziyaret etti.

Kaymakam Erdoğan ziyaret sırasında öğrencilerin iyi yetiştirilmesinin Türkiye'nin geleceği için önemli olduğunu söyledi.

Yurtlarda yaşanan sıkıntıların çözümü için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Erdoğan, "Geleceğimiz sizlere emanet. Siz ne kadar iyi yetişirseniz, biz de geleceğimize daha güvenli bakarız. Sizlere sıcak bir yuva ortamı sunan devletimize karşı en önemli vazifeniz çok çalışmaktır. Başarılı olmak için çok çalışıp çok kitap okumak gerekir." dedi.

Konuşmanın ardından Erdoğan, öğrencilerle bir süre sohbet ederek isteklerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.