pendik escort bayan
ak

Seydişehir Hem'de Yaz Kursları Sona Erdi

17.08.2018 - 15:08, Güncelleme: 17.08.2018 - 15:08
 

Seydişehir Hem'de Yaz Kursları Sona Erdi

KONYA (AA) - Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan yaz Kur'an kurslarını derece ile bitiren kursiyerlere ödülleri verildi. Maarif Merkezi,...

KONYA (AA) - Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan yaz Kur'an kurslarını derece ile bitiren kursiyerlere ödülleri verildi. Maarif Merkezi, Merkez ilkokulu ve Gazi ilkokulunda düzenlenen ödül törenlerine Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, müdür yardımcıları ve öğrenciler katıldı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan 13 sınıftan yaklaşık 200 kursiyerin katıldığı kursları birinci, ikinci ve üçüncü olarak bitiren kursiyerler Kaymakam Aydın Erdoğan ve eşi Hava Erdoğan ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından gram altın ile ödüllendirildi. Kaymakam Erdoğan maddi katkı ve desteklerinden dolayı Eti Alüminyum A.Ş. başta olmak üzere kursları düzenleyen Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne, görevli öğretmenlere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
KONYA (AA) - Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan yaz Kur'an kurslarını derece ile bitiren kursiyerlere ödülleri verildi. Maarif Merkezi,...

KONYA (AA) - Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan yaz Kur'an kurslarını derece ile bitiren kursiyerlere ödülleri verildi.

Maarif Merkezi, Merkez ilkokulu ve Gazi ilkokulunda düzenlenen ödül törenlerine Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, müdür yardımcıları ve öğrenciler katıldı.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan 13 sınıftan yaklaşık 200 kursiyerin katıldığı kursları birinci, ikinci ve üçüncü olarak bitiren kursiyerler Kaymakam Aydın Erdoğan ve eşi Hava Erdoğan ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından gram altın ile ödüllendirildi.

Kaymakam Erdoğan maddi katkı ve desteklerinden dolayı Eti Alüminyum A.Ş. başta olmak üzere kursları düzenleyen Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne, görevli öğretmenlere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.