pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir Beyşehir Yolu İçin İhale Süreci Başladı

Spor 31.05.2017 - 11:08, Güncelleme: 31.05.2017 - 11:08
 

Seydişehir Beyşehir Yolu İçin İhale Süreci Başladı

KONYA (AA) - Konya'nın iki komşu ilçesi, Seydişehir ile Beyşehir arasında yapılacak 32 kilometrelik bölünmüş yol için ihale sürecinin başladığı...

KONYA (AA) - Konya'nın iki komşu ilçesi, Seydişehir ile Beyşehir arasında yapılacak 32 kilometrelik bölünmüş yol için ihale sürecinin başladığı bildirildi.AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, yaptığı yazılı açıklamada, Seydişehir ile Beyşehir ilçelerini birbirine bağlayan kara yolunun bölünmüş yol olması için gerekli olan ihale sürecinin başladığını belirtti.Kara yolunun bölünmüş yola dönüşmesi, yatırım programında standart değişiklik yapılması ve proje bedelinin artışı için Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde gerekli olan başvuruların yapıldığını ifade eden Konurer, ayrıca yolun 32 kilometre olacağını ve süreci yakından takip ettiklerini kaydetti.
KONYA (AA) - Konya'nın iki komşu ilçesi, Seydişehir ile Beyşehir arasında yapılacak 32 kilometrelik bölünmüş yol için ihale sürecinin başladığı...

KONYA (AA) - Konya'nın iki komşu ilçesi, Seydişehir ile Beyşehir arasında yapılacak 32 kilometrelik bölünmüş yol için ihale sürecinin başladığı bildirildi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, yaptığı yazılı açıklamada, Seydişehir ile Beyşehir ilçelerini birbirine bağlayan kara yolunun bölünmüş yol olması için gerekli olan ihale sürecinin başladığını belirtti.

Kara yolunun bölünmüş yola dönüşmesi, yatırım programında standart değişiklik yapılması ve proje bedelinin artışı için Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde gerekli olan başvuruların yapıldığını ifade eden Konurer, ayrıca yolun 32 kilometre olacağını ve süreci yakından takip ettiklerini kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.