pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesine Ziyaret

12.12.2017 - 15:03, Güncelleme: 12.12.2017 - 15:03
 

Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesine Ziyaret

KONYA (AA) - Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesini ziyaret etti.Kaymakam...

KONYA (AA) - Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesini ziyaret etti.Kaymakam Özdemir ve Başkan Özaltun, beraberindeki Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, Beyşehir Organize Sanayi Müdürü Mutlu Korkmaz ve silah sektörü temsilcilerinden oluşan heyetle Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Arıkan'ı ziyaret etti.Dekan Yardımcısı, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Yazılımı Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yusuf Uzun’un da eşlik ettiği ziyarette, üniversite sanayi işbirliği üzerinde durulurken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekan Arıkan, "Üniversitemiz gerek ilçemizin gerekse bölgemizin sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağlıyor. Üniversite olarak sanayicilerimizle birlikte karşılıklı işbirliği ve çalışmalara devam edeceğiz." dedi.
KONYA (AA) - Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesini ziyaret etti.Kaymakam...

KONYA (AA) - Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesini ziyaret etti.

Kaymakam Özdemir ve Başkan Özaltun, beraberindeki Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, Beyşehir Organize Sanayi Müdürü Mutlu Korkmaz ve silah sektörü temsilcilerinden oluşan heyetle Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Arıkan'ı ziyaret etti.

Dekan Yardımcısı, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Yazılımı Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yusuf Uzun’un da eşlik ettiği ziyarette, üniversite sanayi işbirliği üzerinde durulurken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekan Arıkan, "Üniversitemiz gerek ilçemizin gerekse bölgemizin sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağlıyor. Üniversite olarak sanayicilerimizle birlikte karşılıklı işbirliği ve çalışmalara devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.