pendik escort bayan
ak

Sevim teyzenin imdadına Belediye yetişti

Siyaset 08.12.2016 - 18:12, Güncelleme: 08.12.2016 - 18:12
 

Sevim teyzenin imdadına Belediye yetişti

Görme engelli 75 yaşındaki Sevim teyzenin imdadına belediye ekipleri yetişti.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde tek başına ikamet eden görme engelli Sevim Ercel hastanede tedavi gördüğü sırada donan su borusunun patlaması ile evini su bastı. Belediyeden yardım isteyen Sevim teyzeye Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yardım etti. Kullanılmaz haldeki evini gören belediye ekipleri Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Mehmet Hazman aracılığı ile sevim teyzeyi belediyeye ait bir otele yerleştirdi. Muhtar Hazman, “Sevim teyze beni arayarak kapıyı açamadığını söyledi. Ben hemen eve gittim. Kapı kilidi açılıyor ama kapı açılmıyordu. O anda suyun patladığını bilmiyordum. Diğer tarafa geçtim kapının önü buz tutmuştu. Buzu kırıp kapıyı tamamen açtık. Sevim teyze hastaneye tedaviye gittiği için bir gündür evde yokmuş. Odalar 15 santim su ile dolmuş. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın beyi aradım. Sevim teyzeyi bir otele yerleştirdiler. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gelerek evin suyunu çektiler.” dedi. Mahalle sakinleri ise yardımlarından dolayı Belediye Başkanı Sami Aydın’a, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın’a ve ekibine teşekkür ettiler. - Sivas
Görme engelli 75 yaşındaki Sevim teyzenin imdadına belediye ekipleri yetişti.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde tek başına ikamet eden görme engelli Sevim Ercel hastanede tedavi gördüğü sırada donan su borusunun patlaması ile evini su bastı. Belediyeden yardım isteyen Sevim teyzeye Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yardım etti.

 

Kullanılmaz haldeki evini gören belediye ekipleri Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Mehmet Hazman aracılığı ile sevim teyzeyi belediyeye ait bir otele yerleştirdi.

 

Muhtar Hazman, “Sevim teyze beni arayarak kapıyı açamadığını söyledi. Ben hemen eve gittim. Kapı kilidi açılıyor ama kapı açılmıyordu. O anda suyun patladığını bilmiyordum. Diğer tarafa geçtim kapının önü buz tutmuştu. Buzu kırıp kapıyı tamamen açtık. Sevim teyze hastaneye tedaviye gittiği için bir gündür evde yokmuş. Odalar 15 santim su ile dolmuş. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın beyi aradım. Sevim teyzeyi bir otele yerleştirdiler. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gelerek evin suyunu çektiler.” dedi.

 

Mahalle sakinleri ise yardımlarından dolayı Belediye Başkanı Sami Aydın’a, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın’a ve ekibine teşekkür ettiler. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.