pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sevgi Evleri'nde Yaşayan Çocuklara Doğum Günü Kutlaması Yapıldı

25.12.2014 - 11:46, Güncelleme: 25.12.2014 - 11:46
 

Sevgi Evleri'nde Yaşayan Çocuklara Doğum Günü Kutlaması Yapıldı

Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Salon’da Aralık ayında doğan çocuklar için doğum günü kutlama programı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Salon’da Aralık ayında doğan çocuklar için doğum günü kutlama programı gerçekleştirildi.   Programa Vali Alim Barut ve Eşi  Miyase Barut, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve Eşi Leman Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul ve Eşi Mukaddes  Erkul, Vali Yardımcıları Mustafa Aydın, Salih Ayhan, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal, kurum müdürleri,  sivil toplum kuruluşları yetkilileri, davetliler ile Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar katıldı.   Sivas İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen doğum günü partisinde konuşan Vali Alim Barut Sevgi Evlerinde kalan çocuklara hizmet etmenin devletin görevi olduğunu belirterek “Anayasada anlamını bulan Sosyal Devlet ilkesinin gereği olarak görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Özellikle değerli protokol mensubu mesai arkadaşlarımızın eşleri, hanımefendiler bu işe çok büyük katkıda bulunuyorlar. Çünkü bu destekler olmasa bu güzel manzara ile karşılaşamayız. Hepsine teşekkür ediyorum. Sponsor olan işadamlarımıza, bir anlamda çocuklarımıza anne pozisyonunda çalışarak çocukları yetiştiren devletimizin geleceğinde rol almalarını sağlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Gençlerimizdeki mutluluk her şeye değer. Bu ay doğum günü kutlayan kardeşlerime bir ömür boyu mutluluk diliyorum.” ifadelerine yer verdi.     Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan’ın  günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından program, Sema gösterisi, halk oyunları ve sihirbazlık gösterisiyle devam etti.     Programda daha sonra doğum günü pastası kesildi ve çocuklara protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. - SİVAS     (Cumhuriyet Üniversitesi)
Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Salon’da Aralık ayında doğan çocuklar için doğum günü kutlama programı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Salon’da Aralık ayında doğan çocuklar için doğum günü kutlama programı gerçekleştirildi.

 

Programa Vali Alim Barut ve Eşi  Miyase Barut, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve Eşi Leman Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul ve Eşi Mukaddes  Erkul, Vali Yardımcıları Mustafa Aydın, Salih Ayhan, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal, kurum müdürleri,  sivil toplum kuruluşları yetkilileri, davetliler ile Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar katıldı.

 

Sivas İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen doğum günü partisinde konuşan Vali Alim Barut Sevgi Evlerinde kalan çocuklara hizmet etmenin devletin görevi olduğunu belirterek “Anayasada anlamını bulan Sosyal Devlet ilkesinin gereği olarak görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Özellikle değerli protokol mensubu mesai arkadaşlarımızın eşleri, hanımefendiler bu işe çok büyük katkıda bulunuyorlar. Çünkü bu destekler olmasa bu güzel manzara ile karşılaşamayız. Hepsine teşekkür ediyorum. Sponsor olan işadamlarımıza, bir anlamda çocuklarımıza anne pozisyonunda çalışarak çocukları yetiştiren devletimizin geleceğinde rol almalarını sağlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Gençlerimizdeki mutluluk her şeye değer. Bu ay doğum günü kutlayan kardeşlerime bir ömür boyu mutluluk diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan’ın  günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından program, Sema gösterisi, halk oyunları ve sihirbazlık gösterisiyle devam etti.

 

 

Programda daha sonra doğum günü pastası kesildi ve çocuklara protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. - SİVAS

 

 

(Cumhuriyet Üniversitesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.