pendik escort bayan
ak

Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklara Sünnet Düğünü

13.08.2014 - 18:03, Güncelleme: 13.08.2014 - 18:03
 

Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklara Sünnet Düğünü

Sivas'ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evlerinde kalan 16 çocuk sünnet oldu.

Sivas'ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evlerinde kalan 16 çocuk sünnet oldu. Çocuklar il protokolünün de katıldığı sünnet düğününde doyasıya eğlendi. Kent merkezindeki bir restoranda gerçekleştirilen sünnet düğününe, Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Kültür Ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nihat Gül ve bazı il protokol üyeleri ile davetliler katıldı. Türk Halk Müziği konseri ile başlayan programda, yaklaşık 2 hafta önce sünnet olan çocuklar eğlendi. Sivas Valisi Alim Barut, çocukların yanında olmaktan büyük sevinç duyduğunu belirterek, "Bir baba çocuklarının mürüvvetiyle nasıl haz duyarsa, bende o hazzı duyuyorum. ve aldığım bu sevinçle kelimeleri dizmekte sıkıntı çekiyorum. Bize bu güzelliği yaşatan herkesi saygıyla, sevgiyle selamlıyor, tebrik ediyorum. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Ben bu çocukların gözüne baktığımda Türkiye Cumhuriyeti'nin de Sivas'ın da geleceğini okuyorum. Böyle neşeli, böyle pırıl pırıl çocuklar tabi ki geleceğimizi de bu şekilde aydınlatacaklar" dedi. Ardından il protokol üyeleri tarafından sünnet olan 16 çocuğa çeyrek altın takıldı. Daha sonra çocuklara pamuk şeker ve balon dağıtıldı. Palyaçolarla birlikte oldukça keyifli vakit geçiren çocuklar ardından illüzyon gösterisi izledi. - Sivas
Sivas'ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evlerinde kalan 16 çocuk sünnet oldu.

Sivas'ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evlerinde kalan 16 çocuk sünnet oldu. Çocuklar il protokolünün de katıldığı sünnet düğününde doyasıya eğlendi.

Kent merkezindeki bir restoranda gerçekleştirilen sünnet düğününe, Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami AydınKültür Ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nihat Gül ve bazı il protokol üyeleri ile davetliler katıldı. Türk Halk Müziği konseri ile başlayan programda, yaklaşık 2 hafta önce sünnet olan çocuklar eğlendi.

Sivas Valisi Alim Barut, çocukların yanında olmaktan büyük sevinç duyduğunu belirterek, "Bir baba çocuklarının mürüvvetiyle nasıl haz duyarsa, bende o hazzı duyuyorum. ve aldığım bu sevinçle kelimeleri dizmekte sıkıntı çekiyorum. Bize bu güzelliği yaşatan herkesi saygıyla, sevgiyle selamlıyor, tebrik ediyorum. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Ben bu çocukların gözüne baktığımda Türkiye Cumhuriyeti'nin de Sivas'ın da geleceğini okuyorum. Böyle neşeli, böyle pırıl pırıl çocuklar tabi ki geleceğimizi de bu şekilde aydınlatacaklar" dedi.

Ardından il protokol üyeleri tarafından sünnet olan 16 çocuğa çeyrek altın takıldı. Daha sonra çocuklara pamuk şeker ve balon dağıtıldı. Palyaçolarla birlikte oldukça keyifli vakit geçiren çocuklar ardından illüzyon gösterisi izledi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.