pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sevgi Evleri'nde Kalan Çocuklara Diş Taraması

19.10.2017 - 15:33, Güncelleme: 19.10.2017 - 15:33
 

Sevgi Evleri'nde Kalan Çocuklara Diş Taraması

SİVAS (AA) - Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar diş taramasından geçirildi.Cumhuriyet Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Diş Hekimliği...

SİVAS (AA) - Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar diş taramasından geçirildi.Cumhuriyet Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Diş Hekimliği Fakültesi öncülüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliği ile valiliğe bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar diş taramasından geçirildi.Diş Hekimliği personeli tarafından hijyen tedavi merkezlerinde diş taramasından geçirilen 0-18 yaş arası çocuklara kahramanlık belgesi verildi.Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Sevgi Evleri'nde kalan yaklaşık 27 çocuğun diş filmleri, diş taramaları, çürük tedavileri ve diş korumalarının yapıldığını belirterek, "Bu guruptan sonraki çocuklarımıza rutin olarak her çarşamba tedavi yapacağız. Bu uygulamada desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Davut Gül, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız'a tüm öğretim üyelerimize ve hastane personeline teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar diş taramasından geçirildi.Cumhuriyet Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Diş Hekimliği...

SİVAS (AA) - Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar diş taramasından geçirildi.

Cumhuriyet Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Diş Hekimliği Fakültesi öncülüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliği ile valiliğe bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar diş taramasından geçirildi.

Diş Hekimliği personeli tarafından hijyen tedavi merkezlerinde diş taramasından geçirilen 0-18 yaş arası çocuklara kahramanlık belgesi verildi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Sevgi Evleri'nde kalan yaklaşık 27 çocuğun diş filmleri, diş taramaları, çürük tedavileri ve diş korumalarının yapıldığını belirterek, "Bu guruptan sonraki çocuklarımıza rutin olarak her çarşamba tedavi yapacağız. Bu uygulamada desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Davut Gül, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız'a tüm öğretim üyelerimize ve hastane personeline teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.