pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sevgi Dolu Yüreklerin Harçlıkları 15 Temmuz Şehitlerine

05.08.2016 - 11:08, Güncelleme: 05.08.2016 - 11:08
 

Sevgi Dolu Yüreklerin Harçlıkları 15 Temmuz Şehitlerine

Sivas Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında yaralananlara ve şehit olan vatandaşların ailelerine yönelik başlatılan kampanyaya, cep harçlıklarıyla destek oldu - Ail

SİVAS (AA) - SERHAT ZAFER/HALİFE YALÇINKAYA - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında yaralananlara ve şehit olan vatandaşların ailelerine yönelik başlatılan yardım kampanyasına, Sivas Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklar da harçlıklarıyla destek verdi. Sivas Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan yaklaşık 100 çocuk, biriktirdikleri harçlıklardan 2 bin 80 lirayı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut'a teslim etti. Aykut, çocukların harçlıklarından oluşan parayı Ziraat Bankası 4 Eylül Şubesi'ndeki kampanya hesabına yatırdı.Aykut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 81 ilde şehit yakınları ve gaziler için destek kampanyası başlatıldığını anımsattı.FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümetin kararlı tutumu ve aziz milletin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edildiğini aktaran Aykut, millet ve devlet kenetlenmesine bir kez daha şahitlik edildiğini vurguladı. Yaşanan olaylarda canını feda eden şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar dileyen Aykut, şöyle konuştu:"15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların yakınları ve kederli ailelerinin acılarını hafifletmek, gazilerin acılarına ortak olmak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız '81 ilde 81 bin TL' sloganıyla şehit yakınları ve gaziler için destek kampanyası başlattı. Sivas Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün koruma ve bakım altında olan sevgi evlerinde kalan çocuklarımız da harçlıklarından biriktirdikleri 2 bin 80 lirayı şehit yakınlarımıza ve gazilerimize hediye etti. Çocuklarımızın basında çıkan haberlerle kampanyadan bilgileri oldu ve kampanyaya seve seve katkı sunacaklarını söyleyip, böyle güzel bir organizasyona imza attı. Koruma ve bakım altındaki çocuklarımız tarafından yapılan yardımın anlamı bizler için çok büyük. Umarım tüm vatandaşlarımız bundan feyiz alır. Çocuklarımız kampanyaya destek olmak için fazlasıyla gayret içerisinde oldular, ellerinden gelen tüm imkanları seferber etti." Kampanyaya çocukların yanı sıra kurum çalışanlarının da katkı sağladığını belirten Aykut, emeği geçenlere teşekkür etti. Ziraat Bankası 4 Eylül Şube Yöneticisi Nurdan Toka ise kampanyaya destek olan çocukların bu hassasiyeti karşısında duygulandığını söyledi.
Sivas Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında yaralananlara ve şehit olan vatandaşların ailelerine yönelik başlatılan kampanyaya, cep harçlıklarıyla destek oldu - Ail

SİVAS (AA) - SERHAT ZAFER/HALİFE YALÇINKAYA - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında yaralananlara ve şehit olan vatandaşların ailelerine yönelik başlatılan yardım kampanyasına, Sivas Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklar da harçlıklarıyla destek verdi.

Sivas Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan yaklaşık 100 çocuk, biriktirdikleri harçlıklardan 2 bin 80 lirayı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut'a teslim etti. Aykut, çocukların harçlıklarından oluşan parayı Ziraat Bankası 4 Eylül Şubesi'ndeki kampanya hesabına yatırdı.

Aykut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 81 ilde şehit yakınları ve gaziler için destek kampanyası başlatıldığını anımsattı.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümetin kararlı tutumu ve aziz milletin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edildiğini aktaran Aykut, millet ve devlet kenetlenmesine bir kez daha şahitlik edildiğini vurguladı.

Yaşanan olaylarda canını feda eden şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar dileyen Aykut, şöyle konuştu:

"15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların yakınları ve kederli ailelerinin acılarını hafifletmek, gazilerin acılarına ortak olmak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız '81 ilde 81 bin TL' sloganıyla şehit yakınları ve gaziler için destek kampanyası başlattı. Sivas Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün koruma ve bakım altında olan sevgi evlerinde kalan çocuklarımız da harçlıklarından biriktirdikleri 2 bin 80 lirayı şehit yakınlarımıza ve gazilerimize hediye etti. Çocuklarımızın basında çıkan haberlerle kampanyadan bilgileri oldu ve kampanyaya seve seve katkı sunacaklarını söyleyip, böyle güzel bir organizasyona imza attı. Koruma ve bakım altındaki çocuklarımız tarafından yapılan yardımın anlamı bizler için çok büyük. Umarım tüm vatandaşlarımız bundan feyiz alır. Çocuklarımız kampanyaya destek olmak için fazlasıyla gayret içerisinde oldular, ellerinden gelen tüm imkanları seferber etti."

Kampanyaya çocukların yanı sıra kurum çalışanlarının da katkı sağladığını belirten Aykut, emeği geçenlere teşekkür etti.

Ziraat Bankası 4 Eylül Şube Yöneticisi Nurdan Toka ise kampanyaya destek olan çocukların bu hassasiyeti karşısında duygulandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.