pendik escort bayan
ak

Sevda-cenap And Müzik Vakfından "Romantik Dönem" Konseri

Siyaset 14.06.2017 - 14:18, Güncelleme: 14.06.2017 - 14:18
 

Sevda-cenap And Müzik Vakfından "Romantik Dönem" Konseri

Sevda-Cenap And Müzik Vakfınca yarın akşam düzenlenecek halka açık konserde, viyolada Selen Güleç, piyanoda Aylin Uysal, ünlü bestecilerin eserlerini seslendirecek

ANKARA (AA) - Sevda-Cenap And Müzik Vakfınca düzenlenen, viyolada Selen Güleç, piyanoda Aylin Uysal'ın sahne alacağı konserde, "Romantik Dönem" bestecilerinden Hummel, Glinka, Glasunov ve Brahms'ın eserleri seslendirilecek. Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, "Romantik Dönem" bestecileri olarak tanınan Hummel, Glinka, Glasunov ve Brahms'ın eserlerine yer verilecek ücretsiz konser, yarın saat 19.00'da And Sanat'ta yapılacak. Konserde, viyola sanatçısı Güleç ile piyanist Uysal, Ankaralı sanatseverlerle buluşacak. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda Prof. Koral Çalgan ile viyola dersleri almaya başlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası üyesi Selen Güleç, solo çalışmalarının yanı sıra oda müziği alanında deneyimli isimlerle çalışmalarını sürdürüyor. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda Prof. Semra Pekman Kartal ile çalışan ve Ankara Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü'nde korrepetitör olarak görev yapan genç piyanist Aylin Uysal da ensemble ve solo çalışmalarına devam ediyor.
Sevda-Cenap And Müzik Vakfınca yarın akşam düzenlenecek halka açık konserde, viyolada Selen Güleç, piyanoda Aylin Uysal, ünlü bestecilerin eserlerini seslendirecek

ANKARA (AA) - Sevda-Cenap And Müzik Vakfınca düzenlenen, viyolada Selen Güleç, piyanoda Aylin Uysal'ın sahne alacağı konserde, "Romantik Dönem" bestecilerinden Hummel, Glinka, Glasunov ve Brahms'ın eserleri seslendirilecek.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, "Romantik Dönem" bestecileri olarak tanınan Hummel, Glinka, Glasunov ve Brahms'ın eserlerine yer verilecek ücretsiz konser, yarın saat 19.00'da And Sanat'ta yapılacak.

Konserde, viyola sanatçısı Güleç ile piyanist Uysal, Ankaralı sanatseverlerle buluşacak.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda Prof. Koral Çalgan ile viyola dersleri almaya başlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası üyesi Selen Güleç, solo çalışmalarının yanı sıra oda müziği alanında deneyimli isimlerle çalışmalarını sürdürüyor.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda Prof. Semra Pekman Kartal ile çalışan ve Ankara Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü'nde korrepetitör olarak görev yapan genç piyanist Aylin Uysal da ensemble ve solo çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.