pendik escort bayan
ak

Setur'dan Sabiha Gökçen'de Duty Free Kampanyası

Spor 23.01.2018 - 12:08, Güncelleme: 23.01.2018 - 12:08
 

Setur'dan Sabiha Gökçen'de Duty Free Kampanyası

Setur, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yurtdışına çıkan ya da gelen yolcular için Duty Free'de çeşitli kampanyalar hayata geçirdi

İSTANBUL (AA) - Setur, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yurtdışına çıkan ya da gelen yolcular için Duty Free'de çeşitli kampanyalar hayata geçirdi. Setur'dan yapılan açıklamaya göre, Setur Duty Free, avantajlı fiyatlarının yanı sıra çarpıcı kampanyalarıyla da müşterilerine kazançlı alışveriş imkanı sunuyor.Setur'un İstanbul Sabiha Gökçen'i kullanan dış hat yolcularına yönelik kampanyasında Giden Yolcu mağazasından alışveriş yapanlar yine giden yolcu katında yer alan Vakko Boutique, Burberry, Ermenegildo Zegna, Paul&Shark ve Timepieces mağazalarında geçerli olmak üzere butik, aksesuar ve saat ürünleri için indirim çeki kazanıyor.Aynı zamanda THY CIP Lounge müşterileri de Sabiha Gökçen giden yolcu mağazalarındaki parfüm, kozmetik ve butik aksesuar kategorilerindeki tüm alışverişlerinde yüzde 15 indirimden yararlanıyor.
Setur, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yurtdışına çıkan ya da gelen yolcular için Duty Free'de çeşitli kampanyalar hayata geçirdi

İSTANBUL (AA) - Setur, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yurtdışına çıkan ya da gelen yolcular için Duty Free'de çeşitli kampanyalar hayata geçirdi.

Setur'dan yapılan açıklamaya göre, Setur Duty Free, avantajlı fiyatlarının yanı sıra çarpıcı kampanyalarıyla da müşterilerine kazançlı alışveriş imkanı sunuyor.

Setur'un İstanbul Sabiha Gökçen'i kullanan dış hat yolcularına yönelik kampanyasında Giden Yolcu mağazasından alışveriş yapanlar yine giden yolcu katında yer alan Vakko Boutique, Burberry, Ermenegildo Zegna, Paul&Shark ve Timepieces mağazalarında geçerli olmak üzere butik, aksesuar ve saat ürünleri için indirim çeki kazanıyor.

Aynı zamanda THY CIP Lounge müşterileri de Sabiha Gökçen giden yolcu mağazalarındaki parfüm, kozmetik ve butik aksesuar kategorilerindeki tüm alışverişlerinde yüzde 15 indirimden yararlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.