pendik escort bayan
ak

SESOB'dan Emiyet Müdürüne Ziyaret

13.01.2017 - 13:31, Güncelleme: 13.01.2017 - 13:31
 

SESOB'dan Emiyet Müdürüne Ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal , Emniyet Müdürü Turan Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal , Emniyet Müdürü Turan Aksoy’u makamında ziyaret etti. SESOB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Sivas Emniyet Müdürü Turan Aksoy’a ziyarette bulunan Köksal, Emniyet teşkilatı ile her zaman uyumlu çalıştıklarını söyledi.Esnaf teşkilatı olarak her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarını vurgulayan SESOB Başkanı Köksal, “İlimizin ve ülkemizin huzuru için güvenlik güçlerimiz gece gündüz demeden fedakarca çalışıyor. Güvenlik güçlerimizin duyarlı olması ve görevini en güzel şekilde yapması nedeniyle ilimizde terör olayları olmamaktadır. 2016 yılında ülke genelinde yaşanılan olaylar,güvenlik güçlerimizin sağ duyusu ve halkımızın da birlikteliği sayesinde inşallah bir daha yaşanmayacaktır.  Emniyet teşkilatımızın iyi ve kötü gününde yanında yer alacağız. Gece gündüz demeden ilimizin huzur ve güvenliği için çalışan Emniyet Müdürümüz sayın Turan Aksoy’un şahsında tüm emniyet camiasına teşekkür ediyor, müdürüme yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Anadolunun ve cumhuriyetin temellerinin atıldığı güzel bir şehirde görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Emniyet teşkilatı olarak gerek ülkemizin gerekse de Sivas’ın huzuru için çalışıyoruz. Teşkilat olarak Sivaslılarında destekleriyle güvenlik çıtamızı ne kadar yükseltebilirsek iyi olur” diye konuştu. Sivas ve ilçelerinde ziyaretlerde bulunduğunu ve vurgulayan Aksoy, zaman zaman esnaf ziyaretleri de yaparak bir süre sohbet ettiğini de sözlerine ekledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra eniştesi rahmetli olan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Yalmanı ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu 
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal , Emniyet Müdürü Turan Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal , Emniyet Müdürü Turan Aksoy’u makamında ziyaret etti.

 

SESOB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Sivas Emniyet Müdürü Turan Aksoy’a ziyarette bulunan Köksal, Emniyet teşkilatı ile her zaman uyumlu çalıştıklarını söyledi.

Esnaf teşkilatı olarak her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarını vurgulayan SESOB Başkanı Köksal, “İlimizin ve ülkemizin huzuru için güvenlik güçlerimiz gece gündüz demeden fedakarca çalışıyor. Güvenlik güçlerimizin duyarlı olması ve görevini en güzel şekilde yapması nedeniyle ilimizde terör olayları olmamaktadır. 2016 yılında ülke genelinde yaşanılan olaylar,güvenlik güçlerimizin sağ duyusu ve halkımızın da birlikteliği sayesinde inşallah bir daha yaşanmayacaktır.  Emniyet teşkilatımızın iyi ve kötü gününde yanında yer alacağız. Gece gündüz demeden ilimizin huzur ve güvenliği için çalışan Emniyet Müdürümüz sayın Turan Aksoy’un şahsında tüm emniyet camiasına teşekkür ediyor, müdürüme yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Anadolunun ve cumhuriyetin temellerinin atıldığı güzel bir şehirde görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Emniyet teşkilatı olarak gerek ülkemizin gerekse de Sivas’ın huzuru için çalışıyoruz. Teşkilat olarak Sivaslılarında destekleriyle güvenlik çıtamızı ne kadar yükseltebilirsek iyi olur” diye konuştu.

 

Sivas ve ilçelerinde ziyaretlerde bulunduğunu ve vurgulayan Aksoy, zaman zaman esnaf ziyaretleri de yaparak bir süre sohbet ettiğini de sözlerine ekledi.

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra eniştesi rahmetli olan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Yalmanı ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.