pendik escort bayan
ak

Sesob Başkanı Köksal'dan Semder'e Ziyaret

27.08.2016 - 16:13, Güncelleme: 27.08.2016 - 16:13
 

Sesob Başkanı Köksal'dan Semder'e Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneğini (SEMDER) ziyaret...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneğini (SEMDER) ziyaret etti.SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Köksal, emlakcı sayısının her geçen arttığını belirtti.Emlakçılığın bir il için önemli bir sektör olduğunu aktaran Köksal, "Gayrimenkul alımında ve satımında önemli hizmetler yapmaktadır. İlimizde yaklaşık 120 civarında emlakçi resmi olarak faaliyet göstermektedir. Dernek üyelerini dernek çatısı altında bir araya getiren ve güzel bir hizmet binası kazandıran başarılı ve çalışkan dernek başkanı Kerim Çayır’ı ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.Emlakçılar Derneği Başkanı Kerim Çayır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, yönetime seçildikten sonra derneğin bir hizmet binasının olmadığını ancak yapılan çalışmalar sonunda yeni bina edindiklerini söyledi.Dernek olarak yaptıkları çalışmalara da değinen Çayır, konut kredilerinde yapılan dirimden dolayı komisyon ücretlerini de bir puan aşağı çekip yüzde 2'ye düşürdüklerini kaydetti.Emlak sektörün de dolandırıcılık olaylarına da dikkati çeken Çayır, yaşanan süreçten dolayı bazı işlerin yavaşladığını buna rağmen çalışmaların devam ettiğini söyleyerek mağduriyet yaşanmaması için mutlaka alım satım yapılan yerin öncelikle tapuda sorgulatılması gerektiğini belirtti.
SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneğini (SEMDER) ziyaret...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneğini (SEMDER) ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Köksal, emlakcı sayısının her geçen arttığını belirtti.

Emlakçılığın bir il için önemli bir sektör olduğunu aktaran Köksal, "Gayrimenkul alımında ve satımında önemli hizmetler yapmaktadır. İlimizde yaklaşık 120 civarında emlakçi resmi olarak faaliyet göstermektedir. Dernek üyelerini dernek çatısı altında bir araya getiren ve güzel bir hizmet binası kazandıran başarılı ve çalışkan dernek başkanı Kerim Çayır’ı ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Emlakçılar Derneği Başkanı Kerim Çayır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, yönetime seçildikten sonra derneğin bir hizmet binasının olmadığını ancak yapılan çalışmalar sonunda yeni bina edindiklerini söyledi.

Dernek olarak yaptıkları çalışmalara da değinen Çayır, konut kredilerinde yapılan dirimden dolayı komisyon ücretlerini de bir puan aşağı çekip yüzde 2'ye düşürdüklerini kaydetti.

Emlak sektörün de dolandırıcılık olaylarına da dikkati çeken Çayır, yaşanan süreçten dolayı bazı işlerin yavaşladığını buna rağmen çalışmaların devam ettiğini söyleyerek mağduriyet yaşanmaması için mutlaka alım satım yapılan yerin öncelikle tapuda sorgulatılması gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.