pendik escort bayan
ak

SESOB Başkanı Köksal TESK denetimine seçildi

Siyaset 14.09.2018 - 13:38, Güncelleme: 14.09.2018 - 13:38
 

SESOB Başkanı Köksal TESK denetimine seçildi

SİVAS Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Denetim Kurulu Başkanlığına birkez...

SİVAS Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Denetim Kurulu Başkanlığına birkez daha seçildi.Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) 20'nci Olağan Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Bina Yıldırım, bakanlar ve esnaf teşkilatının katılımı Ankara'da gerçekleştirildi.Yapılan seçim sonrasında 599 geçerli oyun tamamını alan Bendevi Palandöken, 3'üncü kez Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanlığına seçilirken, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, TESK Denetim Kurulu Başkanlığına birkez daha seçilerek güven tazeledi. Yapılan seçim sonrasında bir açıklama yaparak delegelerek teşekkür eden Sesob Başkanı Beşir Köksal, kendisini ikinci kez bu göreve layık gören TESK Genel Başkanı Bendevi Palandökene, yönetim kurulu üyelerine ve delegelere teşekkür etti."FOTOĞRAFLI
SİVAS Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Denetim Kurulu Başkanlığına birkez...

SİVAS Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Denetim Kurulu Başkanlığına birkez daha seçildi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) 20'nci Olağan Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Bina Yıldırım, bakanlar ve esnaf teşkilatının katılımı Ankara'da gerçekleştirildi.

Yapılan seçim sonrasında 599 geçerli oyun tamamını alan Bendevi Palandöken, 3'üncü kez Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanlığına seçilirken, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, TESK Denetim Kurulu Başkanlığına birkez daha seçilerek güven tazeledi. Yapılan seçim sonrasında bir açıklama yaparak delegelerek teşekkür eden Sesob Başkanı Beşir Köksal, kendisini ikinci kez bu göreve layık gören TESK Genel Başkanı Bendevi Palandökene, yönetim kurulu üyelerine ve delegelere teşekkür etti."

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.