pendik escort bayan
ak

SESOB açıkladı! Sivas'ta' araç plakaları'nda yeni dönem

07.10.2017 - 13:52, Güncelleme: 07.10.2017 - 13:52
 

SESOB açıkladı! Sivas'ta' araç plakaları'nda yeni dönem

Son zamanlarda artış gösteren sahte plaka basımının önüne geçmek için İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda darphane tarafından yapılan plaka tescil mühürleri ve belgeleri düzenlenen

Darphane tarafından basımı yapılan plaka mühürlerinin teslimi oda başkanlarına yapıldı.Son zamanlarda artış gösteren sahte plaka basımının önüne geçmek için İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda darphane tarafından yapılan plaka tescil mühürleri ve belgeleri düzenlenen törenle oda başkanlarına teslim edildi.Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği salonunda düzenlenen törene Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, Federasyon Başkan Vekili İbrahim Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Polis Okulu Müdürü Kadir Yırtar ile merkez ve ilçelerde bulunan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Sesob Başkanı Beşir Köksal, Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydının her zaman esnafın yanında yer aldığını , sorunların çözümü için gayret gösterdiğini belirtti.Köksal, sahte plakanın önünü geçilmesi için yapılan çalışmaların da çok önemli olduğunu vurgulayan Köksal, Emniyet Teşkilatı ve Federasyonun çalışmaları sonucunda merdiven altı plaka basımımın da önüne geçildiğini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti. Emniyet Genel Müdürlüğünde daire başkanı iken projede yer alan ve plakalar ilgili yapılan çalışmalarda büyük katkıları bulunan Sivas Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Ankara’da görev yaptığı süre içerisinde Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın ile güzel çalışmalara imza attıklarını bunlardan bir tanesinin de sahte plaka basımımın önüne geçmek için darphanede basılan mühür ve beraati olduğunu vurguladı. Aydoğan, ikinci proje olarak servis sisteminin de ortak çalışmalar ile devreye sokulduğunu dile getirdi. Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın ise son zamanlarda Federasyon olarak plakalarla ilgili büyük bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Bu çalışma ile amacımız merdiven altı dediğimiz sahte plakayı önlemek yeni yapılan kayıt tescillerinde ve araç devirlerinde plaka basımı ve dağıtımının tek elden yapılmasını sağlamaktır. Böylece sahte ve ikiz plaka ile yasa dışı olaylara karışan plakaları men edeceğiz. Darphane tarafından basılan büyükşehirlerin mühürleri ve beraatlarını dağıttık. Şu anda 30 şehirde aynı çalışmayı yapıyoruz. Bundan böyle merdivenaltı plakaları basan ve dağıtımını yapanlara ağır cezalar gelecek ve yargılanacaktır. Damga mühürlerinin yapımın da büyük gayretleri olan ve Emnieyt Genel Müdürlüğünde daire başkanı iken destek olan Sivas Emniyet Müdürümüz Kenan Aydoğan’a ve bizleri Sivas’ta misafir eden Birlik Başkanımız Beşir Köksal’a teşekkür ediyoruz”dedi.Sesob Başkanı Beşir Köksal, ziyaret anısına katılımcılara çeşitli hediyeler verirken, darphane matbaasında basın mühür ve beraatları oda başkanlarına teslim edildi. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, toplantının sonunda oda başkanlarının sorunlarını dinledi.
Son zamanlarda artış gösteren sahte plaka basımının önüne geçmek için İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda darphane tarafından yapılan plaka tescil mühürleri ve belgeleri düzenlenen

Darphane tarafından basımı yapılan plaka mühürlerinin teslimi oda başkanlarına yapıldı.

Son zamanlarda artış gösteren sahte plaka basımının önüne geçmek için İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda darphane tarafından yapılan plaka tescil mühürleri ve belgeleri düzenlenen törenle oda başkanlarına teslim edildi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği salonunda düzenlenen törene Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, Federasyon Başkan Vekili İbrahim Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Polis Okulu Müdürü Kadir Yırtar ile merkez ve ilçelerde bulunan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanları katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Sesob Başkanı Beşir Köksal, Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydının her zaman esnafın yanında yer aldığını , sorunların çözümü için gayret gösterdiğini belirtti.

Köksal, sahte plakanın önünü geçilmesi için yapılan çalışmaların da çok önemli olduğunu vurgulayan Köksal, Emniyet Teşkilatı ve Federasyonun çalışmaları sonucunda merdiven altı plaka basımımın da önüne geçildiğini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Emniyet Genel Müdürlüğünde daire başkanı iken projede yer alan ve plakalar ilgili yapılan çalışmalarda büyük katkıları bulunan Sivas Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Ankara’da görev yaptığı süre içerisinde Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın ile güzel çalışmalara imza attıklarını bunlardan bir tanesinin de sahte plaka basımımın önüne geçmek için darphanede basılan mühür ve beraati olduğunu vurguladı. Aydoğan, ikinci proje olarak servis sisteminin de ortak çalışmalar ile devreye sokulduğunu dile getirdi.

 

Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın ise son zamanlarda Federasyon olarak plakalarla ilgili büyük bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Bu çalışma ile amacımız merdiven altı dediğimiz sahte plakayı önlemek yeni yapılan kayıt tescillerinde ve araç devirlerinde plaka basımı ve dağıtımının tek elden yapılmasını sağlamaktır. Böylece sahte ve ikiz plaka ile yasa dışı olaylara karışan plakaları men edeceğiz. Darphane tarafından basılan büyükşehirlerin mühürleri ve beraatlarını dağıttık. Şu anda 30 şehirde aynı çalışmayı yapıyoruz. Bundan böyle merdivenaltı plakaları basan ve dağıtımını yapanlara ağır cezalar gelecek ve yargılanacaktır. Damga mühürlerinin yapımın da büyük gayretleri olan ve Emnieyt Genel Müdürlüğünde daire başkanı iken destek olan Sivas Emniyet Müdürümüz Kenan Aydoğan’a ve bizleri Sivas’ta misafir eden Birlik Başkanımız Beşir Köksal’a teşekkür ediyoruz”dedi.

Sesob Başkanı Beşir Köksal, ziyaret anısına katılımcılara çeşitli hediyeler verirken, darphane matbaasında basın mühür ve beraatları oda başkanlarına teslim edildi.

 

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, toplantının sonunda oda başkanlarının sorunlarını dinledi.

2-(1).jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.