pendik escort bayan
ak

Serinlemek için girdiği Kızılırmak'ta boğuldu

24.07.2017 - 10:16, Güncelleme: 24.07.2017 - 10:16
 

Serinlemek için girdiği Kızılırmak'ta boğuldu

Sivas'ta serinlemek için Kızılırmak'a giren Ersoy Gülcan (37), akıntıya kapılarak boğuldu.

Sivas'ta serinlemek için Kızılırmak'a giren Ersoy Gülcan (37), akıntıya kapılarak boğuldu. Alınan bilgiye göre, Gülcan, arkadaşı Murat Ö. ile balık tutmak için Kardeşler Mahallesi'ndeki tarihi Eğri Köprü mevkisinde Kızılırmak'a gitti.Bir süre balık tutan arkadaşlar daha sonra serinlemek için Kızılırmak'a girdi. Murat Ö. bir ara sudan çıkarak aracının yanına gitti ve döndüğünde Gülcan'ı bulamadı.Gülcan'ın boğulmuş olabileceğinden şüphelenen Murat Ö'nün durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) dalgıç ekipleri sevk edildi. Yaklaşık bir saat süren aramanın ardından Ersoy Gülcan'ın cesedine ulaşıldı. - Yakınları gözyaşı döktü Cesedin sudan çıkarıldığı sırada olay yerine gelen Gülcan'ın kardeşi Harun Gülcan ve diğer yakınları gözyaşı döktü. Harun Gülcan, "Öldü mü abim? öldüyse söyleyin. Çocukların ne olacak, Allah'ım bunu da mı görecektik?" diyerek ağladı.  Dalgıçlar tarafından kıyıya getirilen ceset, ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.  
Sivas'ta serinlemek için Kızılırmak'a giren Ersoy Gülcan (37), akıntıya kapılarak boğuldu.

Sivas'ta serinlemek için Kızılırmak'a giren Ersoy Gülcan (37), akıntıya kapılarak boğuldu. 

Alınan bilgiye göre, Gülcan, arkadaşı Murat Ö. ile balık tutmak için Kardeşler Mahallesi'ndeki tarihi Eğri Köprü mevkisinde Kızılırmak'a gitti.

Bir süre balık tutan arkadaşlar daha sonra serinlemek için Kızılırmak'a girdi. Murat Ö. bir ara sudan çıkarak aracının yanına gitti ve döndüğünde Gülcan'ı bulamadı.

Gülcan'ın boğulmuş olabileceğinden şüphelenen Murat Ö'nün durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) dalgıç ekipleri sevk edildi. 

Yaklaşık bir saat süren aramanın ardından Ersoy Gülcan'ın cesedine ulaşıldı. 

- Yakınları gözyaşı döktü 

Cesedin sudan çıkarıldığı sırada olay yerine gelen Gülcan'ın kardeşi Harun Gülcan ve diğer yakınları gözyaşı döktü. 

Harun Gülcan, "Öldü mü abim? öldüyse söyleyin. Çocukların ne olacak, Allah'ım bunu da mı görecektik?" diyerek ağladı.  

Dalgıçlar tarafından kıyıya getirilen ceset, ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.