pendik escort bayan
ak

Sergio Rochet Alvarez, Sivasspor'da

27.07.2017 - 19:43, Güncelleme: 27.07.2017 - 19:43
 

Sergio Rochet Alvarez, Sivasspor'da

Kırmızı-beyazlı ekip, Uruguaylı kaleci Sergio ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

SİVAS (AA) - Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, kaleci Sergio Rochet Alvarez ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Hollanda ekiplerinden AZ Alkmaar'da forma giyen 24 yaşındaki Sergio ile kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'ın İstanbul'daki ofisinde 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Açıklamada, "Sergio Rochet'e Sivasspor forması altında başarılar dileriz." denildi. - Sergio sağlık kontrolünden geçtiSivasspor'un yeni transferi Sergio, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan kaleci, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sergio Rochet Alverez'in sağlık kontrolleri akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.
Kırmızı-beyazlı ekip, Uruguaylı kaleci Sergio ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

SİVAS (AA) - Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, kaleci Sergio Rochet Alvarez ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Hollanda ekiplerinden AZ Alkmaar'da forma giyen 24 yaşındaki Sergio ile kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'ın İstanbul'daki ofisinde 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Açıklamada, "Sergio Rochet'e Sivasspor forması altında başarılar dileriz." denildi.


- Sergio sağlık kontrolünden geçti


Sivasspor'un yeni transferi Sergio, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan kaleci, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sergio Rochet Alverez'in sağlık kontrolleri akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.