pendik escort bayan
ak

Şereflikoçhisar'da "Mesleki Tanıtım Fuarı"

30.05.2017 - 13:28, Güncelleme: 30.05.2017 - 13:28
 

Şereflikoçhisar'da "Mesleki Tanıtım Fuarı"

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Mesleki Tanıtım Fuarı" gerçekleştirildi. Şehit Sercan Bulak Çok Amaçlı...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Mesleki Tanıtım Fuarı" gerçekleştirildi. Şehit Sercan Bulak Çok Amaçlı Salonu'nda, ilçedeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri tarafından hazırlanan projelerin sergilendiği fuarda, liselere kayıt olacak öğrenci ve veliler için çocukların nasıl bir eğitim ve öğretim alacakları hakkında sunum yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, fuar açılışında öğrencilere seslenerek, "Aileleriniz ile birlikte mesleki tanıtım fuarını gezerek hangi mesleğin kendiniz için daha uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz." dedi. Daha sonra, Atılgan ve Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Arıoğlu, 8. ve 9. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen mesleki tanıtım fuarının açılış kurdelesini kesip, stantları gezdi.
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Mesleki Tanıtım Fuarı" gerçekleştirildi. Şehit Sercan Bulak Çok Amaçlı...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Mesleki Tanıtım Fuarı" gerçekleştirildi.

Şehit Sercan Bulak Çok Amaçlı Salonu'nda, ilçedeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri tarafından hazırlanan projelerin sergilendiği fuarda, liselere kayıt olacak öğrenci ve veliler için çocukların nasıl bir eğitim ve öğretim alacakları hakkında sunum yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, fuar açılışında öğrencilere seslenerek, "Aileleriniz ile birlikte mesleki tanıtım fuarını gezerek hangi mesleğin kendiniz için daha uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz." dedi.

Daha sonra, Atılgan ve Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Arıoğlu, 8. ve 9. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen mesleki tanıtım fuarının açılış kurdelesini kesip, stantları gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.