pendik escort bayan
ak

Seramiksan'dan "Rusty Serisi"

Spor 26.05.2019 - 14:03, Güncelleme: 26.05.2019 - 14:03
 

Seramiksan'dan "Rusty Serisi"

Loft dekorasyon tarzını endüstriyel görünüm ile yeniden harmanlayan seri, sahip olduğu paslı yüzey görünümü ile mekanlara yaşanmışlık hissi veriyor

İSTANBUL (AA) - Seramiksan'ın, loft dekorasyon tarzını endüstriyel görünüm ile yeniden harmanlayan Rusty Serisi, sahip olduğu paslı yüzey görünümü ile mekanlara yaşanmışlık hissi veriyor.Seramiksan'dan yapılan açıklamaya göre, 1950'li yıllarda New York’ta ortaya çıkan endüstriyel dekorasyon akımı, eski fabrika ve depoların yaşam alanlarına dönüştürülmesiyle son dönemin popüler dekorasyon trendleri arasında bulunuyor.Seramiksan’ın yaratıcılık ve özgünlük vadeden bu akımdan ilham alarak tasarladığı "Rusty Serisi" modern yaşam alanlarının vazgeçilmezi olmaya aday. Loft dekorasyon tarzını endüstriyel görünüm ile yeniden harmanlayan seri, sahip olduğu paslı yüzey görünümü ile mekanlara yaşanmışlık hissi veriyor.Konut, ticari alan ve dış cephe kullanımına uygunluğuyla kullanım avantajı sunan Rusty Serisi, 60x120 ve 60x60 santimetre ebatlarında porselen karo olarak üretiliyor.
Loft dekorasyon tarzını endüstriyel görünüm ile yeniden harmanlayan seri, sahip olduğu paslı yüzey görünümü ile mekanlara yaşanmışlık hissi veriyor

İSTANBUL (AA) - Seramiksan'ın, loft dekorasyon tarzını endüstriyel görünüm ile yeniden harmanlayan Rusty Serisi, sahip olduğu paslı yüzey görünümü ile mekanlara yaşanmışlık hissi veriyor.

Seramiksan'dan yapılan açıklamaya göre, 1950'li yıllarda New York’ta ortaya çıkan endüstriyel dekorasyon akımı, eski fabrika ve depoların yaşam alanlarına dönüştürülmesiyle son dönemin popüler dekorasyon trendleri arasında bulunuyor.

Seramiksan’ın yaratıcılık ve özgünlük vadeden bu akımdan ilham alarak tasarladığı "Rusty Serisi" modern yaşam alanlarının vazgeçilmezi olmaya aday. Loft dekorasyon tarzını endüstriyel görünüm ile yeniden harmanlayan seri, sahip olduğu paslı yüzey görünümü ile mekanlara yaşanmışlık hissi veriyor.

Konut, ticari alan ve dış cephe kullanımına uygunluğuyla kullanım avantajı sunan Rusty Serisi, 60x120 ve 60x60 santimetre ebatlarında porselen karo olarak üretiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.