pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seramik Sanatçılarının Eserleri Görücüye Çıktı

13.06.2019 - 13:23, Güncelleme: 13.06.2019 - 13:23
 

Seramik Sanatçılarının Eserleri Görücüye Çıktı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASEM) tarafından seramik sanatçılarının...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASEM) tarafından seramik sanatçılarının çeşitli eserlerinin yer aldığı sergi açıldı.Avanos Kaymakamlığı ve Avanos Belediyesi'nin katkılarıyla açılan "yerleştirme sanatı" ve "seramik heykel" temalı sergi, NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinin sunduğu dinleti ile başladı.Türkiye, Çin Halk Cumhuriyeti, Tayland, Japonya, Portekiz ve Avusturalya'dan akademisyen ve seramik sanatçılarının ortaya çıkardığı eserlerin yer aldığı serginin açılışı, NEVÜ rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ve seramik ustaları tarafından gerçekleştirildi. Sergi 21 Haziran 2019 tarihine kadar sanatseverlere açık olacak.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASEM) tarafından seramik sanatçılarının...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASEM) tarafından seramik sanatçılarının çeşitli eserlerinin yer aldığı sergi açıldı.

Avanos Kaymakamlığı ve Avanos Belediyesi'nin katkılarıyla açılan "yerleştirme sanatı" ve "seramik heykel" temalı sergi, NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinin sunduğu dinleti ile başladı.

Türkiye, Çin Halk Cumhuriyeti, Tayland, Japonya, Portekiz ve Avusturalya'dan akademisyen ve seramik sanatçılarının ortaya çıkardığı eserlerin yer aldığı serginin açılışı, NEVÜ rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ve seramik ustaları tarafından gerçekleştirildi.

Sergi 21 Haziran 2019 tarihine kadar sanatseverlere açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.