pendik escort bayan
ak

Sen de Gülümse Derneği'nden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

27.03.2017 - 11:28, Güncelleme: 27.03.2017 - 11:28
 

Sen de Gülümse Derneği'nden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Sen de Gülümse Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ulaş ilçesinde öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

AA - Sen de Gülümse Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ulaş ilçesinde öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.Yenikarahisar Mehmet Ali Demet İlkokulu/Ortaokulunda gerçekleştirilen törene, Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, AK PartiSivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk'un eşi Günay Soluk, Dernek Başkanı Pehlül Polat, Dernek üyeleri, İstanbul Esenlik Yıldızı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Tepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.Kaymakam Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, yardımlarından dolayı Sende Gülümse Derneği yöneticilerine teşekkür etti.Polat ise Derneğin amacının yardıma muhtaç ailelere sağlık ve sosyal açıdan destek sağlamak olduğunu belirtti.Konuşmaların ardından öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı. Kaymakam Yılmaz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere bisiklet, tablet ve saat hediye etti.Programda çeşitli yarışmalar düzenlendi. - Ulaş
Sen de Gülümse Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ulaş ilçesinde öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

AA - Sen de Gülümse Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ulaş ilçesinde öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Yenikarahisar Mehmet Ali Demet İlkokulu/Ortaokulunda gerçekleştirilen törene, Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, AK PartiSivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk'un eşi Günay Soluk, Dernek Başkanı Pehlül Polat, Dernek üyeleri, İstanbul Esenlik Yıldızı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Tepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, yardımlarından dolayı Sende Gülümse Derneği yöneticilerine teşekkür etti.

Polat ise Derneğin amacının yardıma muhtaç ailelere sağlık ve sosyal açıdan destek sağlamak olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı. Kaymakam Yılmaz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere bisiklet, tablet ve saat hediye etti.

Programda çeşitli yarışmalar düzenlendi. - Ulaş

20170327_2_22652004_20326872_web.jpg20170327_2_22652004_20326876_web.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.