pendik escort bayan
ak

SEMDER yönetimi Rektör Alim Yıldız’ı ziyaret etti

29.10.2016 - 00:30, Güncelleme: 29.10.2016 - 00:30
 

SEMDER yönetimi Rektör Alim Yıldız’ı ziyaret etti

Sivas Emlakçılar odası Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim yıldız ziyaret etti.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim yıldız bir taraftan iadeyi ziyaretlerde bulunurken, diğer taraftan ise kendisini ziyarete gelen sivil toplum örgütlerini kabul etmeye devam ediyor. Kısa adı SEMDER olan Sivas emlak komisyoncuları ve Müşavirler Dernek başkanı Kerim Çayır, Yönetim kurulu üyeleri Gökhan Karagülle,Koray Say ve Emre Çayır Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldızı makamında ziyaret etti.Sivas ve sivas ile ilgili projelerin ele alındığı ziyarette Konuşan SEMDER Başkanı Kerim Çayır, Cumhuriyet Üniversitesinin şehir ekonomisine kattığı katkılarının gözardı edilemeyeceğini belirterek,Üniversite ile sivil toplum örgütlerinin her zaman diyalok içerisinde olması gerektiğini söyledi.Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Allim Yıldız ise; SEMDER Yönetiminimn ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yönetime başarılar diledi. Diyaloğa büyük önem verdiklerini anlatan Yıldız, sivil toplum örgütler ile her zaman isitişare içerinde olacaklarını dile getirdi. - Sivas
Sivas Emlakçılar odası Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim yıldız ziyaret etti.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim yıldız bir taraftan iadeyi ziyaretlerde bulunurken, diğer taraftan ise kendisini ziyarete gelen sivil toplum örgütlerini kabul etmeye devam ediyor.

 

Kısa adı SEMDER olan Sivas emlak komisyoncuları ve Müşavirler Dernek başkanı Kerim Çayır, Yönetim kurulu üyeleri Gökhan Karagülle,Koray Say ve Emre Çayır Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldızı makamında ziyaret etti.

Sivas ve sivas ile ilgili projelerin ele alındığı ziyarette Konuşan SEMDER Başkanı Kerim Çayır, Cumhuriyet Üniversitesinin şehir ekonomisine kattığı katkılarının gözardı edilemeyeceğini belirterek,Üniversite ile sivil toplum örgütlerinin her zaman diyalok içerisinde olması gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Allim Yıldız ise; SEMDER Yönetiminimn ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yönetime başarılar diledi. Diyaloğa büyük önem verdiklerini anlatan Yıldız, sivil toplum örgütler ile her zaman isitişare içerinde olacaklarını dile getirdi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.