pendik escort bayan
ak

Selkaspor Hentbol Takımı, Süper Lig'de İddialı

31.07.2017 - 13:08, Güncelleme: 31.07.2017 - 13:08
 

Selkaspor Hentbol Takımı, Süper Lig'de İddialı

- Selkaspor Kulübü Başkanı Kaya:"Yeni transferler sonucunda aramıza bu sezon katılacak oyuncularımızın, tecrübeleri ve karakterleriyle kulübümüzü belirlediğimiz hedeflere ulaştıracağından şüphemiz yoktur"

ESKİŞEHİR (AA) - Gelecek sezon Hentbol Erkekler Süper Lig'de mücadele edecek Selkaspor'un kulüp başkanı Mert Kaya, yeni transferlerle belirledikleri hedeflere ulaşacaklarına inandığını söyledi. Kaya, bir otelde düzenlenen, 2017-2018 sezonunda forma giyecek oyuncuların tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, bir yıl önce kurulan kulübün geldiği noktadan mutluluk duyduklarını belirtti. İlk sezonlarında oyuncular ve teknik ekibin özverili çalışmalarla 1. Lig'de başarıya ulaştığını vurgulayan Kaya "Kulüp olarak başarı ve sevincin paylaştıkça büyüyeceğinin bilincindeyiz. Bu bilinç ile kulüp olarak ikinci sezonumuzda daha büyük ve güçlü bir aile olarak karşınızda olacağız." dedi. Kaya, kulübün katılımlarla daha da kuvvetlendiğini vurgulayarak şöyle devam etti: "Yoluna Süper Lig'de devam edecek olan takımımızı bu sezon kıyasıya bir rekabet beklemekte. Ancak Selkaspor ailesi olarak gördük ki, istendiğinde ve ter döküldüğünde ulaşılamayacak hedef yoktur. Bu bilinç ile yönetim kurulumuz, sportif direktörümüz ve kulüp menajerimiz ile sezon öncesi titiz bir çalışma dönemi geçirdik. Neticede kulübümüzü ve şehrimizi Süper Lig'de başarı ile temsil edeceğini düşündüğümüz bir kadro oluşturduk. Yaptığımız yeni transferler sonucunda, aramıza bu sezon katılacak oyuncularımızın, tecrübeleri ve karakterleri ile kulübümüzü belirlediğimiz hedeflere ulaştıracağından şüphemiz yoktur."Selkaspor olarak Avrupa kupalarında yer almayı hedeflediklerini belirten Kaya, "Kulübümüzün kuruluşundan itibaren dile getirdiğimiz bir hedefimiz var. Bu da Avrupa'yı Eskişehir'e getirmek ve şehrimizin özlem duyduğu Avrupa şampiyonaları heyecanını hep birlikte paylaşmak. Bu hedef doğrultusunda başlayacağımız Süper Lig'in kulübümüz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından yönetim kurulu üyeleri ve sporcular, aynı otelde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile takım otobüsünün önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
- Selkaspor Kulübü Başkanı Kaya:"Yeni transferler sonucunda aramıza bu sezon katılacak oyuncularımızın, tecrübeleri ve karakterleriyle kulübümüzü belirlediğimiz hedeflere ulaştıracağından şüphemiz yoktur"


ESKİŞEHİR (AA) - Gelecek sezon Hentbol Erkekler Süper Lig'de mücadele edecek Selkaspor'un kulüp başkanı Mert Kaya, yeni transferlerle belirledikleri hedeflere ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Kaya, bir otelde düzenlenen, 2017-2018 sezonunda forma giyecek oyuncuların tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, bir yıl önce kurulan kulübün geldiği noktadan mutluluk duyduklarını belirtti.

İlk sezonlarında oyuncular ve teknik ekibin özverili çalışmalarla 1. Lig'de başarıya ulaştığını vurgulayan Kaya "Kulüp olarak başarı ve sevincin paylaştıkça büyüyeceğinin bilincindeyiz. Bu bilinç ile kulüp olarak ikinci sezonumuzda daha büyük ve güçlü bir aile olarak karşınızda olacağız." dedi.

Kaya, kulübün katılımlarla daha da kuvvetlendiğini vurgulayarak şöyle devam etti:

"Yoluna Süper Lig'de devam edecek olan takımımızı bu sezon kıyasıya bir rekabet beklemekte. Ancak Selkaspor ailesi olarak gördük ki, istendiğinde ve ter döküldüğünde ulaşılamayacak hedef yoktur. Bu bilinç ile yönetim kurulumuz, sportif direktörümüz ve kulüp menajerimiz ile sezon öncesi titiz bir çalışma dönemi geçirdik. Neticede kulübümüzü ve şehrimizi Süper Lig'de başarı ile temsil edeceğini düşündüğümüz bir kadro oluşturduk. Yaptığımız yeni transferler sonucunda, aramıza bu sezon katılacak oyuncularımızın, tecrübeleri ve karakterleri ile kulübümüzü belirlediğimiz hedeflere ulaştıracağından şüphemiz yoktur."

Selkaspor olarak Avrupa kupalarında yer almayı hedeflediklerini belirten Kaya, "Kulübümüzün kuruluşundan itibaren dile getirdiğimiz bir hedefimiz var. Bu da Avrupa'yı Eskişehir'e getirmek ve şehrimizin özlem duyduğu Avrupa şampiyonaları heyecanını hep birlikte paylaşmak. Bu hedef doğrultusunda başlayacağımız Süper Lig'in kulübümüz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu üyeleri ve sporcular, aynı otelde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile takım otobüsünün önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.