pendik escort bayan
ak

Selka Eskişehir Hentbol'da Süper Lig Sevinci

30.03.2017 - 12:38, Güncelleme: 30.03.2017 - 12:38
 

Selka Eskişehir Hentbol'da Süper Lig Sevinci

- Eskişehir temsilcisi, sezonun bitimine 3 hafta kala 1. Lig'de şampiyonluğu garantiledi- Kulüp başkanı Kaya:"Bu hafta evimizde oynayacağımız İzmir Büyükşehir Belediyespor maçında kupamızı alacağız"

ESKİŞEHİR (AA) - Selka Eskişehir Hentbol, sezonun bitimine 3 hafta kala 1. Lig'de şampiyonluğu garantileyerek, gelecek sezon Süper Lig'de yer alma hakkı kazandı.Eskişehir'de bir otelde basın toplantısı düzenleyen kulüp başkanı Mert Kaya, 2016'da kurulan takımlarının aynı sezon şampiyonluğa ulaşmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Ligin bitimine 3 hafta olmasına rağmen şampiyonluğu garantilediklerini belirten Kaya, "Federasyonla görüşmelerimiz tamamlandı. Şampiyonluğumuz garanti olduğu için taraftarımızla kupayı kaldırmak istediğimizi ilettik. Sağ olsunlar uygun gördüler. Bu hafta evimizde oynayacağımız İzmir Büyükşehir Belediyespor maçında kupamızı alacağız. Destek veren herkese kulübüm adına teşekkür ediyorum." dedi. - "Umarım basketbol ve futbolda da Süper Lig'e çıkarız"Mert Kaya, 1. Lig serüveninin zorlu ve yorucu geçtiğini dile getirerek, "Takım olarak zorlu bir mücadeleyle şampiyonluğu elde ettik. Bu başarının arkasında yoğun çalışmalar ve emek var. Hedefimiz Süper Lig'de de başarılar elde etmek." diye konuştu. Bu sezon kentin futbol ve basketbol takımlarının da istikrarlı bir performans sergilediğini anlatan Kaya, şunları kaydetti:"Umarım hentbol takımımız gibi basketbol ve futbolda da Süper Lig'e çıkarız. Sevincimizi katlarız. 2 Nisan Pazar günü evimizde İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Maçın ardından kupamızı taraftarımızla kaldırmak istiyoruz. Seyircilerimize çekilişlerle hediyelerimizi vereceğiz. Bu vesileyle herkesi salona bekliyoruz."
- Eskişehir temsilcisi, sezonun bitimine 3 hafta kala 1. Lig'de şampiyonluğu garantiledi- Kulüp başkanı Kaya:"Bu hafta evimizde oynayacağımız İzmir Büyükşehir Belediyespor maçında kupamızı alacağız"


ESKİŞEHİR (AA) - Selka Eskişehir Hentbol, sezonun bitimine 3 hafta kala 1. Lig'de şampiyonluğu garantileyerek, gelecek sezon Süper Lig'de yer alma hakkı kazandı.

Eskişehir'de bir otelde basın toplantısı düzenleyen kulüp başkanı Mert Kaya, 2016'da kurulan takımlarının aynı sezon şampiyonluğa ulaşmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ligin bitimine 3 hafta olmasına rağmen şampiyonluğu garantilediklerini belirten Kaya, "Federasyonla görüşmelerimiz tamamlandı. Şampiyonluğumuz garanti olduğu için taraftarımızla kupayı kaldırmak istediğimizi ilettik. Sağ olsunlar uygun gördüler. Bu hafta evimizde oynayacağımız İzmir Büyükşehir Belediyespor maçında kupamızı alacağız. Destek veren herkese kulübüm adına teşekkür ediyorum." dedi.


- "Umarım basketbol ve futbolda da Süper Lig'e çıkarız"


Mert Kaya, 1. Lig serüveninin zorlu ve yorucu geçtiğini dile getirerek, "Takım olarak zorlu bir mücadeleyle şampiyonluğu elde ettik. Bu başarının arkasında yoğun çalışmalar ve emek var. Hedefimiz Süper Lig'de de başarılar elde etmek." diye konuştu.

Bu sezon kentin futbol ve basketbol takımlarının da istikrarlı bir performans sergilediğini anlatan Kaya, şunları kaydetti:

"Umarım hentbol takımımız gibi basketbol ve futbolda da Süper Lig'e çıkarız. Sevincimizi katlarız. 2 Nisan Pazar günü evimizde İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Maçın ardından kupamızı taraftarımızla kaldırmak istiyoruz. Seyircilerimize çekilişlerle hediyelerimizi vereceğiz. Bu vesileyle herkesi salona bekliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.