pendik escort bayan
ak

Sele Kapılan Kovanlardaki 130 Bin Arı Telef Oldu

05.08.2017 - 14:58, Güncelleme: 05.08.2017 - 14:58
 

Sele Kapılan Kovanlardaki 130 Bin Arı Telef Oldu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde sele kapılan 100 kovandaki yaklaşık 130 bin arı telef oldu.İlçede ve bağlı köylerde etkili olan sağanak,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde sele kapılan 100 kovandaki yaklaşık 130 bin arı telef oldu.İlçede ve bağlı köylerde etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Gümüşkümbet köyünde arıcılık yapan Ali Rıza Budak'a (59) ait 200 kovandan 100'ü sel sularına kapıldı.Budak, AA muhabirine, 100 kovanda 130 bin arının telef olduğunu belirterek, "Eşimle burada arıcılık yapıyoruz. Şiddetli yağış başladığında arıların bulunduğu yamaca sel gelebilir diye düşündük. Hemen arıların yanına gelmek istedik ancak yol çalışması olduğu için aracımızı uzakta bıraktık. Biz gelene kadar maalesef kovanlarımızı sel götürmüş." dedi.Mucur İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri de bölgede inceleme yaparak, tutanak tuttu.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde sele kapılan 100 kovandaki yaklaşık 130 bin arı telef oldu.İlçede ve bağlı köylerde etkili olan sağanak,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde sele kapılan 100 kovandaki yaklaşık 130 bin arı telef oldu.

İlçede ve bağlı köylerde etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Gümüşkümbet köyünde arıcılık yapan Ali Rıza Budak'a (59) ait 200 kovandan 100'ü sel sularına kapıldı.

Budak, AA muhabirine, 100 kovanda 130 bin arının telef olduğunu belirterek, "Eşimle burada arıcılık yapıyoruz. Şiddetli yağış başladığında arıların bulunduğu yamaca sel gelebilir diye düşündük. Hemen arıların yanına gelmek istedik ancak yol çalışması olduğu için aracımızı uzakta bıraktık. Biz gelene kadar maalesef kovanlarımızı sel götürmüş." dedi.

Mucur İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri de bölgede inceleme yaparak, tutanak tuttu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.