pendik escort bayan
ak

Sele Kapılan Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

10.06.2019 - 14:48, Güncelleme: 10.06.2019 - 14:48
 

Sele Kapılan Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara'da sele kapılarak hayatını kaybeden Ayşe Arslan'ın cenazesi toprağa verildi

ANKARA (AA) - Başkent'te etkili olan kuvvetli sağanağın neden olduğu sele kapılarak yaşamını yitiren Ayşe Arslan (56), son yolculuğuna uğurlandı. Çankaya İlçesi Karataş Mahallesi'nde yaşayan Arslan, kent genelinde dün etkili olan yağış sırasında bahçe kapısını kapatmak isterken evinin önünde oluşan sele kapılarak hayatını kaybetti.Karataş Mahallesi'ndeki camide kılınan cenaze namazının ardından Arslan'ın cenazesi toprağa verildi. Törene katılan Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara ile beraberindekiler, Arslan'ın eşi Aburrahman Arslan'a taziyelerini iletti. Cenaze törenine, Arslan'ın yakınları ve onu selden çıkaran komşuları katıldı.
Ankara'da sele kapılarak hayatını kaybeden Ayşe Arslan'ın cenazesi toprağa verildi

ANKARA (AA) - Başkent'te etkili olan kuvvetli sağanağın neden olduğu sele kapılarak yaşamını yitiren Ayşe Arslan (56), son yolculuğuna uğurlandı.

Çankaya İlçesi Karataş Mahallesi'nde yaşayan Arslan, kent genelinde dün etkili olan yağış sırasında bahçe kapısını kapatmak isterken evinin önünde oluşan sele kapılarak hayatını kaybetti.

Karataş Mahallesi'ndeki camide kılınan cenaze namazının ardından Arslan'ın cenazesi toprağa verildi.

Törene katılan Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara ile beraberindekiler, Arslan'ın eşi Aburrahman Arslan'a taziyelerini iletti.

Cenaze törenine, Arslan'ın yakınları ve onu selden çıkaran komşuları katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.