pendik escort bayan
ak

Selçuklu Diriliş Gençlik Merkezi Açıldı

29.05.2017 - 15:38, Güncelleme: 29.05.2017 - 15:38
 

Selçuklu Diriliş Gençlik Merkezi Açıldı

KONYA (AA) - Selçuklu Belediyesi tarafından desteklenen, ilk ve ortaokul çağındaki gençlere spor, bilim, sanat ve eğitim alanında yeni donanımlar kazandırmayı...

KONYA (AA) - Selçuklu Belediyesi tarafından desteklenen, ilk ve ortaokul çağındaki gençlere spor, bilim, sanat ve eğitim alanında yeni donanımlar kazandırmayı amaçlayan Selçuklu Diriliş Gençlik Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.Açılışa, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Ziya Yalçınkaya, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Yeni Türkiye Vakfı Başkanı Arif Altınbaş ve çok sayıda davetli katıldı. Yalçınkaya, burada yaptığı konuşmada, içeriğinde gençlik ve çocuk geçen her merkezin kendilerini heyecanlandırdığını belirtti.Çocukların ve gençlerin imkan verildiğinde çok şeyler başarabileceğini ifade eden Yalçınkaya, ''Gençlerimizin akademik başarılarının yanında sosyal anlamda da gelişmelerine katkı sağlayacak bu tip merkezlerin artarak devam etmesini arzu ediyoruz. Merkezin hayırlı hizmetlere vesile olacağına inanıyorum." dedi.Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, açılışın ardından merkezi ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
KONYA (AA) - Selçuklu Belediyesi tarafından desteklenen, ilk ve ortaokul çağındaki gençlere spor, bilim, sanat ve eğitim alanında yeni donanımlar kazandırmayı...

KONYA (AA) - Selçuklu Belediyesi tarafından desteklenen, ilk ve ortaokul çağındaki gençlere spor, bilim, sanat ve eğitim alanında yeni donanımlar kazandırmayı amaçlayan Selçuklu Diriliş Gençlik Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Ziya Yalçınkaya, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Yeni Türkiye Vakfı Başkanı Arif Altınbaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Yalçınkaya, burada yaptığı konuşmada, içeriğinde gençlik ve çocuk geçen her merkezin kendilerini heyecanlandırdığını belirtti.

Çocukların ve gençlerin imkan verildiğinde çok şeyler başarabileceğini ifade eden Yalçınkaya, ''Gençlerimizin akademik başarılarının yanında sosyal anlamda da gelişmelerine katkı sağlayacak bu tip merkezlerin artarak devam etmesini arzu ediyoruz. Merkezin hayırlı hizmetlere vesile olacağına inanıyorum." dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, açılışın ardından merkezi ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.