pendik escort bayan
ak

"Şehrin Yöneticileri Gençlerle Buluşuyor" Paneli

28.03.2017 - 16:08, Güncelleme: 28.03.2017 - 16:08
 

"Şehrin Yöneticileri Gençlerle Buluşuyor" Paneli

KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, lise öğrencileriyle "Şehrin Yöneticileri Gençlerle Buluşuyor'' panelinde bir araya geldi.Fatma...

KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, lise öğrencileriyle "Şehrin Yöneticileri Gençlerle Buluşuyor'' panelinde bir araya geldi.Fatma -Ömer Lütfi Arıtan Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen organizasyona öğretmen ve öğrenciler katıldı. Okul konferans salonunda gerçekleşen panelde Başkan Karayol öğrencilerin konuğu oldu.Liseli gençlerin ilçeyle ilgili hayalini sormaları üzerine Karayol, şöyle konuştu:"İncesu sanayi ve turizm ilçesi. Turizm ilçesi olmasının sebebi ilçemizde Kara Mustafa Paşa Külliyesi'nin bulunması. Öte yandan ilçemizdeki eski beş mahalle birinci derecede arkeolojik sit alanı. Buralarda araştırma yapan bilim adamlarının verdiği bilgiler ışığında bu mahallelerin tarihi değeri çok fazla. Buraların yaşatılması gerektiğini düşünüyorum. Önce buraların kamulaştırılmasının yapılması gerekiyor. Mardin evleri gibi restorasyon yapılması en büyük hayalim. Şu ana kadar bu şekilde yedi tane tescilli bina restore edildi."Konuşmaların ardından Başkan Karayol öğrencilere 'Okumak Üzerine' isimli kitabı dağıttı.
KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, lise öğrencileriyle "Şehrin Yöneticileri Gençlerle Buluşuyor'' panelinde bir araya geldi.Fatma...

KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, lise öğrencileriyle "Şehrin Yöneticileri Gençlerle Buluşuyor'' panelinde bir araya geldi.

Fatma -Ömer Lütfi Arıtan Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen organizasyona öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Okul konferans salonunda gerçekleşen panelde Başkan Karayol öğrencilerin konuğu oldu.

Liseli gençlerin ilçeyle ilgili hayalini sormaları üzerine Karayol, şöyle konuştu:

"İncesu sanayi ve turizm ilçesi. Turizm ilçesi olmasının sebebi ilçemizde Kara Mustafa Paşa Külliyesi'nin bulunması. Öte yandan ilçemizdeki eski beş mahalle birinci derecede arkeolojik sit alanı. Buralarda araştırma yapan bilim adamlarının verdiği bilgiler ışığında bu mahallelerin tarihi değeri çok fazla. Buraların yaşatılması gerektiğini düşünüyorum. Önce buraların kamulaştırılmasının yapılması gerekiyor. Mardin evleri gibi restorasyon yapılması en büyük hayalim. Şu ana kadar bu şekilde yedi tane tescilli bina restore edildi."

Konuşmaların ardından Başkan Karayol öğrencilere 'Okumak Üzerine' isimli kitabı dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.