pendik escort bayan
ak

Şehitlikte Arife Yoğunluğu

16.07.2015 - 14:10, Güncelleme: 16.07.2015 - 14:10
 

Şehitlikte Arife Yoğunluğu

Sivas'ta Ramazan Bayramı öncesinde Yukarı Tekke Mezarlığı ziyaretçi akınına uğradı.

Sivas'ta Ramazan Bayramı öncesinde Yukarı Tekke Mezarlığı ziyaretçi akınına uğradı. En çok ziyaret edilen yer ise şehitlik oldu.     Arife günü nedeniyle Sivas Yukarı Tekke Mezarlığı'nda ziyaretçi yoğunluğu yaşandı. Sabah saatlerinden itibaren ziyarete gelen şehit aileleri ve yakınları, burada Kuran-ı Kerim okuyarak dua etti. Şehitlerin mezarlarını temizleyerek su döken şehit yakınları bayramı buruk yaşadıklarını söyledi. Kabir ziyaretinde bulunanlar daha sonra kabristanlığın içinde bulunan Şehitler Müzesi'ni ziyaret etti. Şehitlerin kişisel eşya ve fotoğraflarının sergilendiği müzeyi gezenler, burada duygu dolu anlar yaşadı. Yakınlarının kabrini ziyaret için mezarlığa gelenler de şehitliği ziyaret etti. - Sivas
Sivas'ta Ramazan Bayramı öncesinde Yukarı Tekke Mezarlığı ziyaretçi akınına uğradı.

Sivas'ta Ramazan Bayramı öncesinde Yukarı Tekke Mezarlığı ziyaretçi akınına uğradı. En çok ziyaret edilen yer ise şehitlik oldu.

 

 

Arife günü nedeniyle Sivas Yukarı Tekke Mezarlığı'nda ziyaretçi yoğunluğu yaşandı. Sabah saatlerinden itibaren ziyarete gelen şehit aileleri ve yakınları, burada Kuran-ı Kerim okuyarak dua etti. Şehitlerin mezarlarını temizleyerek su döken şehit yakınları bayramı buruk yaşadıklarını söyledi. Kabir ziyaretinde bulunanlar daha sonra kabristanlığın içinde bulunan Şehitler Müzesi'ni ziyaret etti. Şehitlerin kişisel eşya ve fotoğraflarının sergilendiği müzeyi gezenler, burada duygu dolu anlar yaşadı. Yakınlarının kabrini ziyaret için mezarlığa gelenler de şehitliği ziyaret etti. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.