pendik escort bayan
ak

Şehitlerimizi Uğurluyoruz

22.01.2018 - 13:48, Güncelleme: 22.01.2018 - 13:48
 

Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Bitlis'in Hizan ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yüksel Kapdan'ın cenazesi, memleketi Çankırı'da toprağa verildi- Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da katıldı

ÇANKIRI (AA) - Bitlis'in Hizan ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yüksel Kapdan'ın cenazesi, memleketi Çankırı'da son yolculuğuna uğurlandı.Çankırı Devlet Hastanesi morgundan alınan şehidin naaşı, Abdulhalik Renda Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından şehit Kapdan'ın naaşı Esentepe Mahallesi Meydanı'na götürüldü. Cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, şehit babası Abdurrahman ile kardeşleri Erdem ve Kürşat Kapdan'a başsağlığı dileğinde bulundu. Törende şehidin babası Abdurrahman, annesi Satı Kapdan ile kardeşleri şehidin naaşına sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin kardeşleri ve arkadaşları, yağmurdan ıslanmaması için tabutun üzerine montlarını örttü.Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından asker ve vatandaşların omzunda Esentepe Mezarlığı'na götürülen şehit Kapdan'ın cenazesi, aile kabristanında toprağa verildi. Cenazeye, şehidin ailesi ve yakınları ile Bakan Bak'ın yanı sıra İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Çankırı Vali Vekili Zeki Karaca, AK Parti Çankırı milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Jandarma Genel Komutanlığı Muhabere Elektronik Bilgi Sistemleri (MEBS) Başkanı Tuğgeneral Engin Çırakoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.
Bitlis'in Hizan ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yüksel Kapdan'ın cenazesi, memleketi Çankırı'da toprağa verildi- Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da katıldı

ÇANKIRI (AA) - Bitlis'in Hizan ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yüksel Kapdan'ın cenazesi, memleketi Çankırı'da son yolculuğuna uğurlandı.

Çankırı Devlet Hastanesi morgundan alınan şehidin naaşı, Abdulhalik Renda Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından şehit Kapdan'ın naaşı Esentepe Mahallesi Meydanı'na götürüldü.

Cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, şehit babası Abdurrahman ile kardeşleri Erdem ve Kürşat Kapdan'a başsağlığı dileğinde bulundu.

Törende şehidin babası Abdurrahman, annesi Satı Kapdan ile kardeşleri şehidin naaşına sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin kardeşleri ve arkadaşları, yağmurdan ıslanmaması için tabutun üzerine montlarını örttü.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından asker ve vatandaşların omzunda Esentepe Mezarlığı'na götürülen şehit Kapdan'ın cenazesi, aile kabristanında toprağa verildi.

Cenazeye, şehidin ailesi ve yakınları ile Bakan Bak'ın yanı sıra İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Çankırı Vali Vekili Zeki Karaca, AK Parti Çankırı milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Jandarma Genel Komutanlığı Muhabere Elektronik Bilgi Sistemleri (MEBS) Başkanı Tuğgeneral Engin Çırakoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.