pendik escort bayan
ak

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

27.03.2017 - 16:18, Güncelleme: 27.03.2017 - 16:18
 

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

Programa Emniyet Genel Müdürü Altınok'un eşi Gülhan Altınok da katıldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla tören düzenlendi.Fabrikalar Şehit Çağdaş Tamkoç Anaokuluq tarafından Müftülük Konferans Salonu'nda düzenlenen törene, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok ve şehit Çağdaş Tamkoç'un ailesi de katıldı. Gülhan Altınok ve şehit Tamkoç'un ailesi, törende İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere okuyan anaokulu öğrencisi Sümeyye Keskin'i tebrik etti. Tören, anaokulu öğrencileri tarafından çeşitli gösterilerin ardından sona erdi.
Programa Emniyet Genel Müdürü Altınok'un eşi Gülhan Altınok da katıldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla tören düzenlendi.

Fabrikalar Şehit Çağdaş Tamkoç Anaokuluq tarafından Müftülük Konferans Salonu'nda düzenlenen törene, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok ve şehit Çağdaş Tamkoç'un ailesi de katıldı.

Gülhan Altınok ve şehit Tamkoç'un ailesi, törende İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere okuyan anaokulu öğrencisi Sümeyye Keskin'i tebrik etti.

Tören, anaokulu öğrencileri tarafından çeşitli gösterilerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.