pendik escort bayan
ak

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

20.03.2017 - 18:33, Güncelleme: 20.03.2017 - 18:33
 

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla tören düzenlendi.Şehit...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla tören düzenlendi.Şehit Sercan Bulak çok amaçlı salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi öğretmenlerinden Şahin Yaman, Çanakkale Zaferi'nin kendisini yenilmez sanan emperyalistlerin suratına atılan Osmanlı tokadı olduğunu söyledi.Bu zaferi anlamanın önemli olduğunu, fakat Çanakkale Savaşını anlamanın daha da önemli olduğunu ifade eden Yaman, "Çanakkale Savaşı’nın manevi yönü çok büyüktür. 5 dakika sonra şehit olacağını bilerek er kişi niyetine diyerek kendi cenaze namazını kılmaktır Çanakkale. 10 Binden fazla yetişmiş okur yazarımız bu savaşta şehit olmuştur. 254 bin şehidimiz bu savaşta şehadete ulaşmıştır." dedi. Program, Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi öğrencilerinin okudukları şiir ve piyes gösterisi ile devam etti.Etkinlikler, ilçede görev yapan müzik öğretmenlerinin seslendirdikleri türküler ile sona erdi.Düzenlenen programda, Ankara Merasim Sokak’ta askeri servis araçlarının çıkışı sırasında yapılan bombalı saldırı sonucunda Şehit olan sivil memur Figen Öksüz’ün adının Yatılı Bölge Ortaokulu’na,15 Temmuz darbe kalkışması sırasında Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Başkanlığı'nda şehit olan helikopter teknisyeni Murat Alkan’ın isminin de Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'ne verildiği açıklandı.
ANKARA (AA) - Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla tören düzenlendi.Şehit...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla tören düzenlendi.

Şehit Sercan Bulak çok amaçlı salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi öğretmenlerinden Şahin Yaman, Çanakkale Zaferi'nin kendisini yenilmez sanan emperyalistlerin suratına atılan Osmanlı tokadı olduğunu söyledi.

Bu zaferi anlamanın önemli olduğunu, fakat Çanakkale Savaşını anlamanın daha da önemli olduğunu ifade eden Yaman, "Çanakkale Savaşı’nın manevi yönü çok büyüktür. 5 dakika sonra şehit olacağını bilerek er kişi niyetine diyerek kendi cenaze namazını kılmaktır Çanakkale. 10 Binden fazla yetişmiş okur yazarımız bu savaşta şehit olmuştur. 254 bin şehidimiz bu savaşta şehadete ulaşmıştır." dedi.

Program, Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi öğrencilerinin okudukları şiir ve piyes gösterisi ile devam etti.

Etkinlikler, ilçede görev yapan müzik öğretmenlerinin seslendirdikleri türküler ile sona erdi.

Düzenlenen programda, Ankara Merasim Sokak’ta askeri servis araçlarının çıkışı sırasında yapılan bombalı saldırı sonucunda Şehit olan sivil memur Figen Öksüz’ün adının Yatılı Bölge Ortaokulu’na,15 Temmuz darbe kalkışması sırasında Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Başkanlığı'nda şehit olan helikopter teknisyeni Murat Alkan’ın isminin de Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'ne verildiği açıklandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.