pendik escort bayan
ak

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

20.03.2017 - 16:13, Güncelleme: 20.03.2017 - 16:13
 

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

ANKARA (AA) - Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yılı nedeniyle Kahramankazan'da program düzenlendi.Şehit Ümit Güder Ortaokulu öğrenci...

ANKARA (AA) - Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yılı nedeniyle Kahramankazan'da program düzenlendi.Şehit Ümit Güder Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan programda öğrenciler kahramanlık türküleri söyledi, şiirler okudu, "Dur Yolcu’" isimli piyesi sahneledi. Programda bir konuşma yapan 15 Temmuz şehidi Ümit Güder'in kızı Figen Yeltepe, babasının isminin verildiği okul tarafından hazırlanan programa katılmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu söyledi."Bugün burada bir daha dönmemek üzere gidenlerin, tarihin yazdığı en gerçek en şerefli kahramanlarımızı yad etmek için toplandık." diyen Yeltepe, şunları kaydetti:"Vatan dediğimiz bu toprak diyeti ödenmiş bir topraktır. Bu toprak uğruna binlerce şehit verildi. Kanını toprağa dökenler, vatan için bayrak için şehit olanlardan biri de benim babamdı. 15 Temmuz 2016'da bu Çanakkale ruhu bir kez daha ispat oldu. Çanakkale Zaferi, sadece geçmişimizin bize asil hatırası değil, geleceğe yürüyüşümüzün en önemli ilham kaynağıdır."Program, Çanakkale kahramanlarını konu alan resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi.Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlenen programa, Kaymakam Engin Aksakal, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Yazıcı, Garnizon Komutanı Albay Ahmet İlbaş, ilçe protokolü, gaziler, şehit yakınları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
ANKARA (AA) - Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yılı nedeniyle Kahramankazan'da program düzenlendi.Şehit Ümit Güder Ortaokulu öğrenci...

ANKARA (AA) - Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yılı nedeniyle Kahramankazan'da program düzenlendi.

Şehit Ümit Güder Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan programda öğrenciler kahramanlık türküleri söyledi, şiirler okudu, "Dur Yolcu’" isimli piyesi sahneledi.

Programda bir konuşma yapan 15 Temmuz şehidi Ümit Güder'in kızı Figen Yeltepe, babasının isminin verildiği okul tarafından hazırlanan programa katılmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu söyledi.

"Bugün burada bir daha dönmemek üzere gidenlerin, tarihin yazdığı en gerçek en şerefli kahramanlarımızı yad etmek için toplandık." diyen Yeltepe, şunları kaydetti:

"Vatan dediğimiz bu toprak diyeti ödenmiş bir topraktır. Bu toprak uğruna binlerce şehit verildi. Kanını toprağa dökenler, vatan için bayrak için şehit olanlardan biri de benim babamdı. 15 Temmuz 2016'da bu Çanakkale ruhu bir kez daha ispat oldu. Çanakkale Zaferi, sadece geçmişimizin bize asil hatırası değil, geleceğe yürüyüşümüzün en önemli ilham kaynağıdır."

Program, Çanakkale kahramanlarını konu alan resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlenen programa, Kaymakam Engin Aksakal, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Yazıcı, Garnizon Komutanı Albay Ahmet İlbaş, ilçe protokolü, gaziler, şehit yakınları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.